More

  O nouă actualizare Gmail ar putea preveni phishingul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O nouă actualizare Gmail ar putea preveni phishingul. O etichetare mai bună Gmail ar putea însemna mai puține amenințări.

  O nouă actualizare Gmail ar putea preveni phishingul

  Google actualizează serviciul Gmail pentru a ajuta utilizatorii să rămână în siguranță în urma amenințărilor din ce în ce mai dese de malware. Începând de acum, listele Gmail cu destinatari din afara organizației tale vor fi etichetate „extern”, cu un buton galben afișat în antetul e-mailului în partea de sus a paginii.

  Eticheta „extern” va fi vizibilă pe Gmail pe dispozitivele desktop și Android începând cu sfârșitul lunii aprilie 2021. Lansarea completă va dura până la 15 zile. Google spune că va oferi o actualizare atunci când funcția va fi disponibilă și pe iOS.

  „Eticheta <extern>, bannerul și eticheta de avertizare sunt memento-uri utile pentru utilizatori pentru a trata cu atenție mesajele externe”, a scris Google în blogul său de actualizări. „Acest lucru poate ajuta la evitarea schimbului neintenționat de informații confidențiale cu destinatarii din afara organizației lor.”

  Google spune că administratorii pot activa sau dezactiva aceste etichete de avertizare pentru organizația lor. De asemenea, domeniile secundare sunt exceptate de la a fi etichetate ca „extern”.

  Utilizatorii finali nu trebuie să facă nimic pentru a experimenta noua funcție, care va fi activată de administratorul lor. Toți clienții Google Workspace vor putea vedea actualizarea, precum și clienții G Suite Basic și Business.

  Actualizarea vine la câteva săptămâni după ce Microsoft a anunțat o funcție similară pentru serviciul său Outlook. Aceasta vizează, de asemenea, protejarea utilizatorilor de amenințările bazate pe e-mail. După actualizarea la cea mai recentă versiune de Microsoft Outlook, utilizatorii vor vedea o nouă etichetă externă în partea de sus a e-mailurilor din căsuța de e-mail.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.