More

  Nou pe Netflix în această săptămână

  Nou pe Netflix în această săptămână. Gigantul de streaming a lansat lansa diferite filme și emisiuni TV săptămâna aceasta.

  Nou pe Netflix în această săptămână

  Fie că este weekend sau o zi normal din săptămână ai mereu ceva nou de vizionat pe Netflix. Iată mai jos o listă recomandată cu cele mai noi seriale și filme disponibile pe Netflix.  

  Fatma – Sezonul 1

  Fatma este o menajeră obișnuită. Însă, aceasta comite o crimă neașteptată în timp ce îl caută pe soțul ei dispărut, Zafer.

  Devine o ucigașă invizibilă, iar nimeni nu vede dincolo de fațada unei menajere total neexcepționale.

  Headspace Guide to Sleep

  Află totul despre somn, relația cu somnul și cum să construiești obiceiuri sănătoase pentru o noapte mai odihnitoare în Headspace Guide to Sleep.

  Pe parcursul a șapte episoade animate, directorul Headspace, Eve Lewis Prieto, dezvăluie știința din spatele somnului sănătos și oferă sfaturi despre cum să obții cel mai bun somn pe care l-ai putea avea vreodată.

  Fiecare episod de cincisprezece minute explorează un aspect diferit al relației noastre cu somnul,  cum ar fi insomnia, stresul, telefoanele și chiar pastilele de dormit. Totul este urmat de un ghid conceput pentru a te ajuta în călătoria ta către un somn mai bun.

  Headspace Guide to Sleep este a doua din cele trei serii realizate de Headspace și Vox Media Studios. Headspace Guide to Meditation este deja disponibil, urmând să apară o experiență interactivă în viitor.

  Sexify – Sezonul 1

  O ambițioasă studentă la informatică, Natalia visează să câștige un concurs de prestigiu. Cheia succesului este să creeze o aplicație inovatoare care să satisfacă curiozitatea și nevoile sexuale ale colegilor ei.

  Problema este că ea știe multe despre programare, dar foarte puțin despre sex. Așa că decide să-și unească forțele cu cea mai bună prietenă a ei, Paulina și cu colega ei de dormitor Monika.

  Pentru a inventa un algoritm, fetele încep să exploreze lumea misterioasă și complicată a sexului, învățând tot mai multe despre ele în acest proces.

  Sexify este o poveste amuzantă și provocatoare despre viața fetelor tinere de astăzi.

  Yasuke – Sezonul 1

  Într-o Japonia feudală ruptă de război, plină de magie, cel mai mare ronin niciodată cunoscut, Yasuke, se luptă să mențină o existență pașnică după o viață trăită în violență.

  Dar când un sat local devine centrul răsturnărilor sociale dintre daimyo în luptă, Yasuke trebuie să își ia sabia și să transporte un copil misterios care este ținta forțelor întunecate și a generalilor de război.

  Povestea lui Yasuke, primul samurai african care a servit de fapt legendarul Oda Nobunaga, a apărut deja pe Netflix.

  The Mitchells vs. The Machines

  De la realizatorii Spider-Man: Into the Spider-Verse și filmul LEGO, câștigătorul premiului Oscar, a apărut The Mitchells vs. The Machines.

  Aceasta este o comedie de acțiune animată despre o familie obișnuită care se află în mijlocul celei mai mari provocări familiale de până acum. Trebuie să salveze lumea de roboți.

  The Disciple

  Sharad Nerulkar și-a dedicat viața muzicii clasice indiane, urmând cu sârguință tradițiile și disciplina vechilor maeștri, a guru-ului și a tatălui său.

  Dar, pe măsură ce trec anii, Sharad începe să se întrebe dacă este cu adevărat posibil să atingă excelența pentru care și-a dedicate viața.

  Things Heard & Seen

  Un cuplu din Manhattan se mută într-un cătun istoric din Valea Hudson și descoperă că mariajul lor are un întuneric sinistru, care rivalizează cu istoria noii lor case.

  Bazat pe aclamatul roman de Elizabeth Brundage, filmul îi aduce pe Amanda Seyfried și James Norton în rolurile principale.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here