More

  TikTok testează un instrument de recrutare personal

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok testează un instrument de recrutare personal. Utilizatorii vor putea posta CV-uri video pe profilul personal, conform Axio.

  TikTok dezvoltă din ce în ce mai multe caracteristici în afara videoclipurilor inteligent editate. Unii creatori oferă sfaturi despre carieră și, în curând, utilizatorii vor putea găsi un loc de muncă prin intermediul platformei.

  Serviciul testează un instrument de recrutare, potrivit Axios. Astfel, caracteristica va ajuta oamenii să găsească locuri de muncă. De asemenea, va ajuta companiile, recrutorii și mărcile în a descoperi candidați solizi.

  TikTok testează un instrument de recrutare personal

  Se pare că funcția nu va fi introdusă în aplicația de bază TikTok. Se pare că ar fi vorba despre o pagină web unde sunt listate locuri de muncă, dintre care cele mai multe vor fi probabil poziții de bază. Până la urmă este vorba de TikTok, astfel că cel mai probabil vor putea posta CV-ul video. Aceasta opțiune este mai viabilă față de modelul de CV vechi și plictisitor. S-ar putea ca uitilizatorii să poată adăuga CV-ul video la profilul propriu.

  Având în vedere cât de mult timp petrec tinerii adulți pe TikTok, aceasta ar putea fi o modalitate excelentă pentru branduri de a ajunge la persoanele pe care doresc să le angajeze. Pe de altă parte, am putea vedea mai multe cazuri de pierdere a locurilor de muncă în cazul în care companiile aruncă o privire atentă asupra conturilor de TikTok ale angajaților. Astfel, este de luat în calcul posibilitatea lansării unui cont secundar în scopuri profesionale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.