More

  YOXO anunță portarea 100% digitală din orice rețea – Prima lună fără plată

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YOXO anunță portarea 100% digitală din orice rețea. Prima lună este fără plată. Clienții nu mai sunt nevoiți să se deplaseze fizic într-un magazin pentru transferul numărului de telefon din altă rețea. Acum, totul se întâmplă în câțiva pași simpli, direct de pe telefon, complet digital.

  Aceștia trebuie să descarce aplicația YOXO și să-și creeze un cont. Apoi, trebuie să comande un SIM cu număr temporar pe care să îl activeze. Următorul pas presupune completarea informațiilor despre data portării, iar numărul dorit va fi apoi transferat automat pe SIM-ul YOXO.

  În plus, procesul elimină complet nevoia documentelor de hârtie. Clienții nu mai sunt nevoiți să aștepte să fie contactați din call center sau să rămână conectați într-un apel pentru a lua legătura cu un operator. Asta înseamnă că au mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat. Nu în ultimul rând, elimină drumurile neesențiale și au control și vizibilitate completă asupra întregului proces de portare.

  Alegi să îți portezi numărul pe YOXO până la data de 30 iulie 2021? Ei bine, beneficiezi de prima lună de abonament fără plată. Astfel testezi dacă YOXO este potrivit pentru tine.

  Mai multe informații despre portarea 100% digitală sunt disponibile pe: www.yoxo.ro/portare/

  YOXO anunță portarea 100% digitală

  YOXO este abonamentul 100% digital, complet configurabil în functie de nevoi și preferințe. Acesta oferă utilizatorilor o experiență simplificată pentru accesarea serviciilor de voce şi date din rețeaua Orange, totul într-un serviciu direct şi rapid de la cumpărare până la utilizare.

  Clienții se bucură astfel de o ofertă simplă și accesibilă. Aceasta include 3 abonamente dintre care pot alege în funcție de nevoile lor: 
  – cu 20 GB,
  – 60 GB
  – 100 GB

  Toate abonamentele pot fi gestionate și schimbate în fiecare lună direct din aplicație. Plata abonamentului se face la fel de simplu, complet digital, automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicație.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.