More

  Actualizarea USB-C dublează capacitatea până la 240W

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Actualizarea USB-C dublează capacitatea până la 240W. Utilizatorii vor avea nevoie de un nou încărcător pentru a profita de gama de putere extinsă.

  Actualizarea USB-C dublează capacitatea până la 240W

  Datorită compatibilității sale cu o serie de dispozitive, USB-C este principalul candidat pentru un încărcător comun care ar putea ajuta la atenuarea acumulării deșeurilor electronice. Astfel, știrile legate de o actualizare majoră a puterii incluse în noul său standard nu fac decât să susțină dezvoltarea încărcătorului.

  Potrivit CNET, actualizarea versiunii 2.1 a USB-C ar putea furniza până la 240W. Este mai mult decât dublul capacității sale actuale de 100W. Schimbarea va permite utilizatorilor să obțină o încărcare mai puternică pentru dispozitive precum laptopurile de gaming și monitoarele mai mari.

  Grupul industrial care dezvoltă tehnologia, cunoscut sub numele de USB Implementers Forum (USB-IF), numește opțiunea de 240 W „Extended Power Range” sau EPR. Se adaugă cablurile care acceptă capacitatea suplimentară de alimentare. Acestea vor avea cerințe suplimentare și vor purta pictograme specifice, astfel încât oamenii să le poată identifica cu ușurință. Noile cabluri vor trebui, de asemenea, să accepte până la 5A și 50V pentru a fi conforme.

  Există deja o mulțime de motive pentru care USB-C este favorizat de producătorii de electronice. Conectorul este versatil, funcționează cu o serie de dispozitive, de la smartphone-uri la laptop-uri, până la hard disk-uri externe. Este, de asemenea, ușor de utilizat. Singurul avertisment este că schema numerică pentru cabluri, care indică viteza cu care transferă datele, poate fi confuză pentru utilizatorul laic.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.