More

  Producătorii primului telefon pliabil vin cu o tehnologie nouă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Producătorii primului telefon pliabil vin cu o tehnologie nouă. Royole tocmai a dezvăluit o tehnologie cu adevărat futuristă.

  Producătorii primului telefon pliabil vin cu o tehnologie nouă

  Ca parte a SID Display Week, Royole a dezvăluit o nouă tehnologie de afișare extensibilă. Acest tip de tehnologie face exact ceea ce spune titlul. Ecranul se poate contorsiona și manipula și poate afișa în continuare aceleași informații.

  Royole a prezentat câteva cazuri de utilizare diferite pentru afișajul său de întindere și a prezentat și câteva imagini. Compania a declarat că tehnologia „va inspira o lume a noilor factori de formă care necesită calități elastice într-o varietate de industrii, cum ar fi sănătatea și fitnessul, sportul, moda și transportul inteligent”.

  De exemplu, trackere de fitness pot fi mai bine adaptate la încheieturi sau tipuri specifice de corp. De asemenea, s-ar putea dezvolta haine inteligente cu ecrane încorporate în țesătură. Alte exemple oferite de Royole sunt „instrumentele topografice, cum ar fi globurile sau hărțile care pot afișa detalii geografice, istorice și culturale într-o singură soluție”.

  Se pare că nu există încă un plan solid pentru un gadget cu un ecran extensibil. Astfel de evoluții pot dura ani până să fie implementate în produsele de consum larg.

  Prototipul de lucru prezentat de Royole avea o dimensiune de 2,7 inci și rezoluție de 96 x 60. Este mai mare decât dimensiunea unui ceas inteligent mediu, dar nu la fel de mare ca un smartphone sau o tabletă.

  Ecranul extensibil de la Royole sună similar cu ceea ce am văzut în anumite telefoane pliabile și, în special, în ceasul inteligent Nubia Alpha. Acest gadget avea un ecran curbat care se putea flexa puțin, dar tehnologia de afișare a lui Royole sună mult mai flexibilă.

  Va fi interesat de văzut la ce fel de situații de utilizare ar putea duce acest tip de dezvoltare. Probabil va dura destul de mult până când tehnologia va putea fi utilizată.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.