More

  Livrare prin OLX cu Poșta Română

  OLX lansează un nou flux în cadrul serviciului de Livrare prin OLX. Serviciul de Livrare prin OLX permite tuturor utilizatorilor să primească și să expedieze colete pe teritoriul României, în condiții de siguranță. Astfel, aceștia reușesc să câștige timp, evitând diversele deplasări și traficul. Cum de altfel, pot să economisească bani cu ajutorul costurilor preferențiale.

  Cum funcționează noul flux al serviciului de Livrare prin OLX cu Poșta Română:

  • Cumpărătorii, după selecționarea anunțului dorit, vor avea posibilitatea de a alege oficiul poștal la care pachetul să le fie livrat, din cadrul secțiunii “Metodele de livrare”. Apoi, aceștia trebuie să completeze toate datele de contact. Plata coletului se va face direct la oficiul poștal, prin card bancar ori cash.
  • Vânzătorii pot confirma comenzile direct din cont, pentru toate anunțurile la care au bifat în prealabil opțiunea de “Livrare cu verificare”. Pasul următor este acela de a completa datele de expeditor și de a alege metoda de primire a banilor (cash).

  Noul flux de livrare aduce o serie de beneficii exclusive pentru userii OLX:

  livrare cu verificare la destinatar,
  posibilitatea de a refuza coletul,
  avizarea destinatarului prin SMS,
  tarif preferențial cu până la 44% mai avantajos, spre deosebire de costurile standard.

  Atât cumpăratorii, cât și vânzătorii, vor putea vizualiza în secțiunea Livrare prin OLX tot istoricul comenzilor începute sau confirmate. Cum de altfel, vor putea vedea statusul aferent acestora, indiferent dacă livrarea se va face prin Poșta Română sau Fan Courier.

  Serviciul de Livrare prin OLX, alături de Fan Courier, va oferi în continuare posibilitatea de a plasa comenzi, direct din pagina anunțului, sau de a da curs unei solicitări de livrare, într-un mod accesibil și sigur pentru toți consumatorii.

  Mai mult, OLX va oferi tuturor userilor, pe tot parcursul lunii iunie, retururi gratuite la toate comenzile efectuate prin intermediul platformei.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here