More

  Facebook arată creatorilor câți bani iau Apple și Google

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook arată creatorilor câți bani iau Apple și Google. Compania va lansa o nouă interfață care arată cum suntafectate veniturile.

  Facebook arată creatorilor câți bani iau Apple și Google

  Cu mai puțin de două ore înainte de marea conferință a dezvoltatorilor mondiali de la Apple, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a anunțat că Facebook va lansa o nouă interfață pentru creatori. Aceasta arată modul în care diferitele taxe afectează câștigurile creatorilor pe platformă. Anunțul vine în momentul în care Apple este sub anchetă intensă pentru taxele sale din App Store.

  Zuckerberg nu a definit clar momentul în care noua interfață va fi lansată. Acesta a spus doar că  vom afla „mai multe în curând”.

  Zuckerberg spune că Facebook va păstra evenimente online, abonamente pentru fani, ecusoane și „viitoarele noastre produse de știri independente” gratuite pentru creatori până în 2023. Aceasta este o extensie a politicii anunțate în august. Când Facebook a introdus funcția de evenimente anul trecut, a promis că nu va colecta taxe până „cel puțin” 2021.

  În cele din urmă, compania intenționează să introducă o cotă de venituri, spune Zuckerberg. Însă, atunci când o va face, va fi „mai mică decât comisionul de 30% pe care Apple și alții îl iau”.

  Facebook și Apple fac parte dintr-o dezbatere publică asupra funcției Apple de urmărire a transparenței introdusă cu iOS 14.5. Facebook s-a pronunțat puternic împotriva schimbării. Recent, compania a cerut utilizatorilor permisiunea de a îi urmări pentru a ajuta Facebook și Instagram să rămână „gratuite”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.