More

  Instagram aduce anunțuri publicitare pe Reels

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram aduce anunțuri publicitare pe Reels. Însă platforma nu oferă informații legate de datele statistice ale formatului Reels.

  Instagram aduce anunțuri publicitare pe Reels

  Instagram Reels va avea anunțuri publicitare incluse pentru toți utilizatorii. Feedul video al aplicației va începe să includă anunțuri de astăzi. Anunțurile vor arăta la fel ca orice alt Reel, vor fi pe ecran complet, în buclă, cu o durată de până la 30 de secunde și vor apărea între alte clipuri. Anunțurile vor fi identificate printr-o mică etichetă „sponsorizat” sub numele contului.

  Instagram a început să testeze anunțurile în Australia, Brazilia, Germania și India în aprilie. Nu este nimic deosebit, în afară de ritmul cu care Instagram a transformat acest nou format într-un generator de venituri. Facebook a spus săptămâna aceasta că va aduce reclame și în aplicațiile Oculus Quest.

  Reels a fost lansat în august 2020, iar compania nu a împărtășit încă detalii cu privire la performanța noului format. În ianuarie, CEO-ul Instagram Adam Mosseri a declarat că formatul este în creștere, însă că compania „nu este încă mulțumită de el”. Funcția este disponibilă în prezent în „peste 80 de țări”, a spus un purtător de cuvânt al Instagram.

  Comparativ, TikTok are un public extrem de mare, iar reclamele sale au un succes incredibil. Astfel, compania intenționează să perceapă până la 2 milioane de dolari pentru o preluare de o zi, potrivit Bloomberg.

  În timp ce influența TikTok continuă să crească, Instagram păstrează în continuare avantajele uriașe de a avea sprijinul Facebook și de a putea accesa o bază de utilizatori deja masivă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.