More

  Podcasturile vin pe platforma de socializare Facebook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Podcasturile vin pe platforma de socializare Facebook. Compania intenționează să lanseze serviciul podcast săptămâna viitoare, pe 22 iunie.

  Podcasturile vin pe platforma de socializare Facebook

  În cele din urmă, compania adaugă o funcție care să le permită utilizatorilor să creeze clipuri din emisiunile lor preferate.

  Potrivit unui e-mail trimis proprietarilor de pagini de podcast, gazdele pot conecta fluxul RSS al emisiunii la Facebook. Acesta va genera automat postări de News Feed pentru toate episoadele publicate. Aceste episoade vor apărea într-o filă „podcasturi” care nu pare să fie încă live.

  Podnews a raportat prima dată data la începutul acestei luni. La acel moment, Facebook a confirmat pentru The Verge că un număr limitat de proprietari de pagini ar avea deja acces. Cu toate acestea, e-mailurile sunt încă trimise către proprietari de pagini, sugerând că lansarea ar putea fi mai largă decât se anticipase inițial.

  „Facebook va fi locul unde oamenii se pot bucura, discuta și împărtăși podcasturile pe care le iubesc”, spune compania în acest e-mail.

  Podcasterii care publică pe platformă vor opta, de asemenea, pentru termenii și condițiile Facebook ale serviciului podcast. Este un acord relativ standard. Însă, nu are limite clare în ceea ce privește accesul Facebook la podcasturile distribuite pe platforma sa.

  De exemplu, Facebook poate primi dreptul de a face modificări derivate, care ar putea fi necesare pentru distribuirea episoadelor în anumite formate, dar, de asemenea, ar putea alarma podcasterii care sunt protejați prin IP.

  Nu este clar, însă, cum Facebook determină ce pagini aparțin podcasterilor. În linii mari, însă, această actualizare vine în timp ce compania începe o dezvoltare legitimă spre conținut audio.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.