More

  Instagram lucrează la o funcție de abonament pentru Stories

  Instagram lucrează la o funcție de abonament pentru Stories. Instagram a confirmat că lucrează la o nouă funcție numită „Exclusive Stories”.

  Instagram lucrează la o funcție de abonament pentru Stories

  Începând cu 21 iunie, imagini cu noua funcționalitate din Stories au circulat online. Asta după ce dezvoltatorul de software Alessandro Paluzzi a distribuit pe Twitter că a găsit referințe la caracteristică în baza de cod a Instagram. Miercuri, compania a declarat pentru TechCrunch că acele capturile de ecran reprezintă un prototip intern la care se lucrează încă. Din păcate, Instagram nu a dezvăluit alte detalii despre proiect.

  Însă, conform capturilor de ecran funcția Instagram seamănă cu abonamentul Super Follow de laTwitter. Când utilizatorii obișnuiți dau peste o poveste exclusivă, Instagram le va spune că „numai membrii” pot vizualiza conținutul.

  De asemenea, se pare că Instagram va împiedica utilizatorii să încerce să facă o copie a ceea ce văd. În același timp, îi va împinge pe creatori să-și salveze poveștile exclusive, astfel încât noii membri să aibă ceva de văzut pe măsură ce se abonează.

  Desigur, există posibilitatea ca Instagram să nu lanseze niciodată funcția găsită de Paluzzi. Dar imaginile arată clar că Instagram se gândește la modul în care îi poate atrage pe creatori să rămână pe platformă. Dacă asta înseamnă adaptarea unei caracteristici de la unul dintre rivalii săi, nu ar fi ceva nou. Facebook și Instagram au făcut asta de multe ori în trecut.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here