More

  Algoritmul TikTok este disponibil pentru vânzare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Algoritmul TikTok este disponibil pentru vânzare. Algoritmul rețelei sociale este disponibil pe scară largă, desigur, contra cost.

  Algoritmul TikTok este disponibil pentru vânzare

  Algoritmul AI al TikTok este acum disponibil pe piața liberă. Financial Times a aflat că ByteDance a lansat o divizie numită BytePlus. Divizia se va ocupa exclusive de vânzarea tehnologiei TikTok. Asta include și algoritmul de recomandare. Clienții pot cumpăra, de asemenea, tehnologie de vizionare computerizată, efecte în timp real și traduceri automate, printre alte caracteristici.

  BytePlus a fost lansat în iunie și are sediul în Singapore. Cu toate că se pare că are prezență în Hong Kong și Londra. De asemenea, compania caută să înregistreze mărci comerciale în SUA, deși nu este sigur dacă are o prezență americană în această etapă.

  Divizia are deja câțiva clienți. Aplicația americană Goat folosește deja codul BytePlus. De asemenea, compania indoneziană de cumpărături online Chilibeli și site-ul de călătorie WeGo au preluat tehnologia.

  ByteDance nu a oferit informații legate de planurile sale pentru BytePlus.

  O astfel de decizie ar putea ajuta ByteDance să concureze cu Amazon, Microsoft și alte companii care vând instrumente către companii. Astfel, TikTok și omologul său chinez Douyin ar putea asigura flow-ul financiar prin vânzarea tehnologiei lor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.