More

  Aplicația TikTok revine la normal după problemele de aseară

  Aplicația TikTok revine la normal după problemele de aseară. Eu personal am avut probleme cu vizualizarea conturilor favorite.

  Aplicația TikTok revine la normal după problemele de aseară

  Aplicația TikTok „ar trebui să revină la normal” după ce a avut probleme marți. Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter pentru contul de asistență al aplicației.

  Marți seară, aplicația TikTok a înregistrat un număr de erori pe parte de conectare și nu numai. Când un utilizator încerca să se conecteze la aplicație fie pe web, fie pe mobil, acesta primea un mesaj de eroare. Mesajul spunea : „Există o mică problemă cu serverul, este în curs de rezolvare”. Acum, utilizatorii se pot conecta și pot utiliza TikTok pe iOS și pe web.

  „Aplicația TikTok se confruntă în prezent cu unele probleme, la care echipa noastră lucrează rapid pentru a le rezolva. Multumim pentru răbdare!”

  Erorile păreau a fi destul de răspândite, cu peste 40.000 de raportări ale utilizatorilor despre aceste erori la DownDetector. Erorile au fost înregistrate pe o perioadă de 12 ore. Cele mai multe rapoarte au fost legate de vizualizarea clipurilor cu un procent de 62%, urmate de problemele legate de conectare.

  De asemenea, pe Twitter mai mulți utilizatori postau folosind hashtagul #tiktokdown. La acest moment TikTok spune că serviciul a revenit cu totul la normal.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here