More

  Utilizatorii din SUA pot aplica pentru un job prin TikTok

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii din SUA pot aplica pentru un job prin TikTok. CV-urile TikTok au fost deja adoptate de Chipotle, Target și Shopify.

  Utilizatorii din SUA pot aplica pentru un job prin TikTok

  TikTok testează un instrument de aplicare pentru locuri de muncă. Instrumentul permite utilizatorilor să aplice direct la companii precum Chipotle, Target și Shopify.

  Programul pilot este disponibil pe termen scurt și poartă numele de TikTok Resumes. Programul a fost dezvoltat în urma conținutului care a apărut organic pe platformă, cum ar fi #CareerTok.

  De asemenea, a fost inspirat și de inițiativele deliberate ale companiei de a influența studenții și utilizatorii mai tineri. Există mai mult de 30 de companii înscrise pentru a accepta CV-uri în programul pilot. Testul va dura până pe 31 iulie.

  Utilizatorii vor putea să creeze un CV video, să-l posteze pe TikTok și apoi să trimită acel videoclip companiilor prin intermediul aplicației. Instrucțiunile pentru programul pilot recomandă solicitanților să nu includă informații personale de contact, cum ar fi adresa lor de e-mail, în videoclipul public.

  Companii precum Target, Chipotle, Sweetgreen și Great Clips folosesc acum platforma pentru a găsi angajați care să lucreze în magazine și depozite. De asemenea, Shopify caută să angajeze un inginer de date.

  Deși pilotul este temporar, este evident că TikTok se gândește la instruirea și instalarea unui ecosistem pentru a-și continua influența.

  Resumes TikTok va fi activ în perioada 7-31 iulie. Iar pentru cei cu un CV lung, din fericire, TikTok a lansat videoclipuri de trei minute.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.