More

  Panourile Samsung Smart LED aduc natura în Times Square

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Panourile Samsung Smart LED aduc natura în Times Square, prin intermediul unui parteneriat inedit. Pe 27 iulie Samsung Electronics, în parteneriat cu compania de design D’strict din Seul, și-a prezentat instalația de artă Waterfall-NYC (2021) în Times Square.

  Astfel, trecătorii din New York au putut experimenta momente de relaxare deplină în inima unui oraș care nu doarme niciodată.

  Samsung a reușit să îmbine tehnologia de afișaj cu experiențele spațiale inovatoare facilitate de D’strict. „Waterfall-NYC (2021)” transportă spectatorii către un ocean digital cu valuri hiper-realiste și ape curgătoare în cascadă.

  Panourile Samsung Smart LED aduc natura în Times Square

  Instalația de pe One Times Square, posibilă grație panourilor Samsung Smart LED, măsoară peste 102,5 metri înălțime și este alcătuită din patru ecrane verticale.

  Efectul de apă în cascadă a profitat din plin de structura verticală a panourilor. Experiența vizuală este imersivă și captivantă.

  Imaginile sunt afișate la cel mai înalt nivel de luminozitate din industrie, 9.000 de niți, asigurându-se că opera de artă rămâne vie chiar și în lumina directă a soarelui.

  Este un segment unde Samsung începe să își facă tot mai mult simțită prezența. Compania a anunțat zilele trecute demersul de a construi primul studio virtual de producție. Piesa centrală a studioului o reprezintă panourile Micro Led. Panourile vor avea formă ovală cu diametru de 20 de metri și înălțime de cel puțin 7 metri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.