More

  Allview își extinde gama de televizoare cu noua serie 6500

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview își extinde gama de televizoare cu noua serie 6500, ce oferă o experiență de vizualizare superioară.

  Brandul Allview lansează modelul 32ATC6500-H, primul din această nouă serie, care completează portofoliul companiei. Se remarcă printr-un design modern, fără margini, ce îi conferă un aspect elegant.

  Panelul IPS vine ca o întregire la estetica minimalistă și asigură o experienţă de vizionare deplină și nemărginită, cu unghiuri de vizualizare lărgite și o redare fidelă a culorilor.

  Caracteristicile superioare de imagine, Motion Adaptive Noise Reduction, le oferă utilizatorilor culori vii și detalii excelente. Iar sunetul redat este echilibrat într-o manieră armonioasă, datorită integrării sistemului audio stereo și a tehnologiei Dolby Audio.

  Allview își extinde gama de televizoare cu noua serie 6500

  La nivel de conectivitate, tunerele încorporate DVB-T/T2/C/S/S2 permit diverse formate de decodare, indiferent de tipul transmisiei tv. Integrarea acestor tipuri de transmisii tv digitale prezintă avantajul de a face compatibil produsul cu orice țară a Uniunii Europene. Oferindu-i deschidere spre comercializarea în afara României.

  În plus, noile modele dispun de funcția Auto TimeShift. Cu aceasta utilizatorul poate revedea o secvență anterioară prin simpla activare„Play/Pause”. Dar și poate opta între a continua din acel moment vizionarea sau pentru a relua transmisiunea în timp real.

  Clienții beneficiază de o selecție solidă de porturi, iar printre dotările oferite amintim 2 porturi HDMI, 1 port USB. Are slot CI+, ieșire audio digitală, dar și jack 3.5 mm pentru căști.

  Modelul 32ATC6500-H este printre puținele televizoare existente pe piață, ce se încadrează în noua clasă energetică E. Clasa asigură un consum de energie redus și alinierea la cele mai noi standarde europene.

  „Succesul înregistrat în acest an de către brandul Allview în cadrul primei etape a programului național Rabla pentru Electrocasnice, când 1 din 5 români a ales un televizor marca Allview, a reprezentat confirmarea aprecierilor venite din piață pentru produsele noastre și eforturile întreprinse la nivel de business”.

  Din dorința de a răspunde cerințelor existente în piață și de a furniza o gamă cât mai variată, ne-am luat angajamentul în fața utilizatorilor de a lansa produse sustenabile, aliniate la cele mai noi tehnologii și standarde.

  Astfel, noua serie de televizoare – 6500, ne oferă premisele necesare generării unui plus de valoare.Replicând rezultatele marcante din etapa anterioară a acestui program national.”, a explicat Lucian Peticilă – General Manager Allview.

  Disponibilitate și preț

  Modelul 32ATC6500-H este disponibil la prețul recomandat de vânzare de 999 lei, iar la achiziția produsului în perioada imediat următoare, clienții vor beneficia de prețul special de 899 lei.

  Noua gamă 6500, va include și alte modele a căror lansare urmează să se realizeze în cea de-a doua parte a acestui an, inclusiv Smart TV-uri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.