More

  LinkedIn renunță la Stories în curând

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LinkedIn renunță la Stories în curând. Caracteristica nu va mai fi disponibilă la sfârșitul lunii septembrie.

  LinkedIn renunță la Stories în curând

  LinkedIn retrage funcția Stories, Anunțul a venit din partea companei. LinkedIn intenționează să „elimine experiența actuală Stories până la sfârșitul lunii septembrie”, potrivit Liz Li, director senior de produse. Storie-urile video în stil Snapchat au fost lansate pentru prima dată în februarie 2020 prin testările interne.

  „În dezvoltarea Stories, am presupus că oamenii nu ar dori videoclipuri informale atașate la profilul lor și că efemeritatea ar reduce barierele pe care oamenii le simt în legătură cu postarea”, a spus Li. „Se pare că doriți să creați videoclipuri de durată care să spună povestea profesională într-un mod mai personal și care să prezinte atât personalitatea, cât și expertiza.”

  Decizia LinkedIn vine în urma deciziei Twitter de retragere a Fleets, produsul său de tip Stories, în iulie. La fel ca LinkedIn, Twitter a observat că utilizatorii nu au răspuns pozitiv la funcție așa cum se aștepta. „Speram că Fleets vor ajuta mai mulți oameni să se simtă confortabil participând la conversația de pe Twitter”, a declarat Ilya Brown, vicepreședinte al produselor Twitter, pe blogul Twitter. „Dar, de când am prezentat Fleets tuturor, nu am văzut o creștere a numărului de oameni noi care se alătură conversației cu Fleets așa cum speram.”

  Aceste două decizii ar putea semnala o retragere mai largă a produselor video în rândul companiilor de social media. Cu toate acestea, pare puțin probabil ca Snapchat sau Instagram să renunțe la funcțiile Stories.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.