More

  Twitch a confirmat atacul cibernetic

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Twitch a confirmat atacul cibernetic care s-a soldat cu compromiterea codului sursă. Au fost publicate sumele de bani plătite creatorilor și uneltele interne.

  Twitch a confirmat că un hacker a accesat serverele companiei ca urmare a unei modificări de configurare greșită. „Putem confirma că a avut loc o încălcare”, spune un purtător de cuvânt al Twitch pe Twitter. „Echipele noastre lucrează cu urgență pentru a înțelege amploarea acestui lucru. Vom actualiza comunitatea imediat ce vor fi disponibile informații suplimentare”.

  Twitch recunoaște că un hacker a putut accesa date care au fost publicate pe internet. Hacking-ul a fost posibil „din cauza unei erori la o modificare a configurației serverului Twitch. Configurația a fost accesată ulterior de un hacker”. Compania spune că nu are „niciun indiciu că datele de autentificare au fost expuse”. Nici „numerele complete ale cardului de credit nu au fost expuse”.

  Hackerii au publicat până acum date care includ codul sursă pentru serviciul de streaming al companiei. A mai fost expus un concurent Steam nepublicat de la Amazon Game Studios și detalii despre plățile creatorilor. Un utilizator anonim de pe forumul 4chan a lansat un torrent de 125 GB. Acesta susține că include întregul Twitch și istoricul său cu modificări.

  Twitch a confirmat atacul cibernetic

  Atacul a fost catalogat drept „prima parte”. Acest lucru sugerează că ar putea fi mai multe. Deși sunt incluse informații personale, cum ar fi plățile către creatori, datele publicate inițial nu nu includ parole, adrese sau conturi de e-mail ale utilizatorilor Twitch. În schimb, hackerul pare să se fi concentrat pe schimbul de instrumente și informații ale companiei Twitch. Codul care include date personale pare să nu fi fost o miză.

  Cu toate acestea, nu este clar cât de multe date au fost accesate. Twitch spune că încă lucrează pentru a înțelege amploarea hackingului. În acest sens, utilizatorii sunt rugați să își schimbe parolele. De asemenea, se recomandă activarea autentificării în doi pași.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.