More

  Sony lansează funcționalitățile „Perfecte pentru PlayStation 5”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează funcționalitățile „Perfecte pentru PlayStation5” pentru gama de televizoare BRAVIA XR. Televizoarele Bravia XR devin oficial „Perfecte pentru PlayStation 5”. Cu noi funcționalități exclusive PS5 pentru experiența supremă de gaming pe consolele de ultimă generație.

  Televizoarele „Perfecte pentru PlayStation 5” vor aduce două noi funcționalități în premieră pentru consola PS5. Vorbim despre Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode. Acestea suportă și o afișare până la o rată de 120fps, la rezoluție și claritate 4K. Așa cum se poate obține prin HDMI 2.1, în jocurile compatibile.

  În plus, cu un input lag de doar 6ms pe modelele Z9J, utilizatorii vor obține fluiditate extraordinară și un timp de răspuns incredibil de mic. Reultatele se obțin în jocurile de tip shooting, e-sports, dar și cele foarte complexe care au acțiune instantanee pe ecran.

  Televizoarele Sony BRAVIA XR oferă imagini incredibil de realiste, culori vibrante și contrast impresionant. Toate completate de sunetul unic surprins cu ajutorul tehnologiei care îi plasează pe utilizatori chiar în mijlocul acțiunii, fie că se joacă sau vizionează un film.

  Funcționalități exclusive BRAVIA XR, „Perfecte pentru PlayStation 5”

  Auto HDR Tone Mapping

  Cu Auto HDR Tone Mapping, setările HDR vor fi optimizate instant în timpul setării inițiale a consolei PS5. Aceasta va recunoaște automat modelele individuale de televizoare BRAVIA. Astfel, va selecta cele mai bune setări HDR pentru fiecare televizor în parte.

  Prin maparea optimizată a tonurilor HDR pentru specificațiile display-ului BRAVIA, utilizatorii vor putea vedea detalii esențiale și culori spectaculoase. Chiar și în scenele foarte contrastante. De exemplu, vor putea vedea foarte detaliat obiectele de pe pista din Gran Turismo™ 7i, în așa fel încât vor ști exact care ar trebui să fie următoarea mișcare.

  Auto Genre Picture Mode

  Televizoarele BRAVIA XR pot detecta dacă cei care le folosesc se joacă, vizionează un film sau o emisiune TV. Cu Auto Genre Picture Mode, televizorul trece automat pe Game Mode atunci când este redat un joc, fapt care minimizează lag-ul și transformă acțiunea pentru un timp de răspuns și mai rapid, sau pe Standard Mode atunci când utilizatorii redau filme printr-un serviciu de streaming sau de pe un disc Blu-ray™ Ultra HD de pe PS5, fapt care concentrează puterea către procesarea imaginilor, pentru o experiență vizuală și mai expresivă.

  Auto Genre Picture Mode va fi disponibil prin viitoare actualizări software pentru PS5 și pentru televizoarele BRAVIA, până la finalul lui 2021.

  Experiența supremă, cu produsele Sony audio

  Televizoarele Sony BRAVIA XR se potrivesc perfect cu o serie de produse Sony audio, precum sistemul home theatre HT-A9 sau soundbar-urile HT-A7000 și HT-A5000. Utilizatorii pot conecta aceste produse direct la consola PS5 și pot experimenta funcționalitățile exclusive Bravia XR – Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode – pe un televizor din această gamă.

  Pentru mai multe detalii despre televizoarele BRAVIA XR „Perfecte pentru PlayStation 5”, accesați https://www.sony.ro/electronics/tvs-made-for-gaming

  Sony oferă coduri digitale pentru PlayStation Store în valoare de 450 lei, cumpărătorilor de televizoare BRAVIA XR eligibile

  Sony Europe B.V. desfășoară o promoție în parteneriat cu Sony Interactive Entertainment (SIE), care va avea loc în 20 de țări din Europa (Regatul Unit, Franța, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Belgia, Elveția, Austria, Polonia, Grecia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda) și în cadrul căreia cumpărătorii de televizoare eligible, primele televizoare din lume cu inteligență cognitivă, BRAVIA XR vor putea să revendice coduri digitale în valoare de 450 lei pentru utilizarea în PlayStationTMStore. Oferta se aplică tuturor achizițiilor realizate din magazinele retailerilor participanți, în timpul perioadei promoționale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.