More

  Zoom pregătește schimbări pentru conturile gratuite

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Zoom pregătește schimbări pentru conturile gratuite și le va implementa curând. Compania testează posibilitatea de a introduce reclame pentru utilizatorii de conturi gratuite. Acestea vor apărea în browser, la finalul întâlnirilor virtuale.

  Zoom efectuează pe perioadă de testare pentru afișarea reclamelor pentru abonamentul „Basic”. Este vorba despre abonamentul gratuit, pe care unii utilizatori îl folosesc. Anunțul a fost realizat chiar de companie, prin intermediul unei postări pe blog.

  Reclamele vor apărea pe o pagină din browser, al finalul fiecărui apel. Zoom spune că aceste reclame vor apărea, inițial, doar pentru anumiți utilizatori, în anumite țări din lume. În postarea de pe blog, compania nu oferă mai multe detalii îmn acest sens. Utilizatorii abonamentului Basic vor vedea reclame doar dacă se alătură unui apel video lansat de către alt utilizator de abonament Basic.

  Zoom pregătește schimbări pentru conturile gratuite

  Cu toate că nu vor fi afișate reclame în timpul apelurilor video, este un demers destul de important pentru companie. Zoom a impus, de-a lungul timpului, restricții minore pentru abonamentele gratuite. Acest lucru a ajutat serviciul să crească foarte mult în popularitate. Mai ales anul trecut, când tot mai mulți utilizatori au fost nevoiți să lucreze de acasă. Până și criptarea end-to-end, despre care inițial Zoom a spus că este limitat la utilizatorii care plătesc, a ajuns să fie disponibilă și pentru utilizatorii abonamentului Basic.

  Până acum, concret, cea mai mare restricție impusă de companie este limitarea la 40 de minute a apelurilor de grup. Dar Janine Pelosi, CMO Zoom, spune că, acum, compania este nevoită să afișeze reclame pentru a susține investiția și pentru a putea continua să ofere abonamente gratuite cu acces la platforma Zoom.

  Această schimbare se asigur de faptul ca utilizatorii cu acces gratuit să rămână în contact cu prietenii lor, cu familia și colegii. Dar și că beneficiază de funcționalitățile complexe ale platformei Zoom.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.