More

  Samsung întrerupe actualizările pentru Galaxy S9

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung nu va mai oferi actualizări software noi pentru Galaxy S9 și S9 Plus. Flagship-urile lansate în 2018 au avut o perioadă impresionantă de patru ani de actualizări software, care se încheie acum.

  Samsung a eliminat dispozitivele din gama Galaxy S9 de pe pagina oficială pentru actualizări de securitate. Anterior, Samsung a retrogradat dispozitivele la programul său de actualizare trimestrială, ceea ce se întâmplă, de obicei, atunci când telefoanele se află în ultimul an de suport.

  Actualizarea de securitate din luna martie 2022 a fost ultima pentru Galaxy S9 și S9 Plus. Nu făcea parte din planul de actualizare pe patru ani al Samsung, dar a ajuns, totuși, pe telefoane.

  În ceea ce privește actualizările Android, Galaxy S9 și S9 Plus au fost lăsate în urmă după actualizarea One UI 2.5 bazată pe Android 10. Clienții pot porta, neoficial, Android 11 și Android 12 pe telefoane, dar pentru asta trebuie să ai un bootloader deblocat și TWRP instalat pentru a flash-ui Noble ROM. Cu toate acestea, este posibil să lipsească unele funcționalități și să întâmpini unele bug-uri.

  Pentru cei care se hotărăsc să upgradeze de la Galaxy S9 sau S9 Plus, Samsung oferă reduceri substanțiale la schimb, pentru achiziționarea noului Galaxy S22 Ultra. Este o ofertă destul de bună pentru telefoane atât de vechi.

  Pe de altă parte, Samsung a retrogradat seria Galaxy S10 la actualizări trimestriale, de la programul de actualizare lunar. Acest lucru înseamnă că se apropie perioada oficială de suport pentru telefoane, cam în aceeași perioadă a anului viitor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.