More

  Logitech lansează prima tastatură mecanică din gama MX

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech lansează prima tastatură mecanică din gama MX: MX Mechanical și cu noul mouse MX Master 3S. Noul mouse MX Master 3S si tastaturile wireless MX Mechanical si MX Mechanical Mini îi ajută pe profesioniștii din toate domeniile să se bucure de fiecare moment al muncii lor creative.

  Logitech extinde gama Master Series cu două tastaturi noi, mecanice – MX Mechanical, versiunea full și MX Mechanical Mini, versiunea minimalistă, dar și mouse-ul MX Master 3S. Astfel, gama Logitech Master Series oferă creatorilor digitali perifericele perfecte pentru o performanță avansată la scris și precizie maximă la scroll.

  ,,Există o comunitate tot mai extinsă de dezvoltatori de soft care s-au îndrăgostit de tastaturile mecanice atunci când au început să se joace, iar acum își doresc același sentiment de precizie și control și în munca lor de zi cu zi’’, a declarat Tolya Polyanker, coordonatorul Logitech pentru gama MX Series ,,MX Mechanical combină cu succes expertiza Logitech pe tastaturile de gaming cu cea deja consacrată a gamei MX Master Series’’

  MX Mechanical și MX Mechanical Mini marchează noua generație de tastaturi mecanice care dispun de taste low-profile. Tastele Tactile Quiet ajută la crearea celei mai silențioase tastaturi mecanice din gama Logitech, oferind în același timp utilizatorului o experiență uimitoare prin tastele mecanice. Tastaturile sunt prevăzute cu taste în două culori pentru a optimiza vizualizarea periferică. Iluminarea tastelor, disponibilă în șase variante, se ajustează automat în funcție de intensitatea luminii ambientale și se închide atunci când este cazul pentru a eficientiza consumul bateriei.

  Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor creatorilor de conținut, mouse-ul MX Master 3S are un senzor optic de 8000 DPI care funcționează perfect pe aproape orice suprafață, inclusiv sticlă și ajută la viteza de lucru pe monitoare de mari dimensiuni. Click-urile sunt cu 90% mai silențioase în comparație cu MX Master 3, păstrând însă aceeași precizie.

  MX Master 3S este prevăzut cu rotița MagSpeed Electromagnetic™ care poate scrola peste 1000 de linii într-o secundă, cu rotița laterală pentru o navigare orizontală mai rapidă și cu un design ergonomic care asigură confort îndelungat.

  MX Mechanical, MX Mechanical Mini și MX Master 3S sunt compatibile cu software-ul Logi Options+. Utilizatorii își pot personaliza tastele, își pot crea propriile profile noi sau pre-definite, pot ajusta viteza de tracking, sau pre-selecta efectele de iluminare a tastelor, precum și multe altele pentru a-și optimiza flow-ul de lucru. Toate cele trei produse sunt prevăzute atât cu Bluetooth, cât și cu tehnologia Logi Bolt ce asigură o conectivitate de încredere și foarte sigură, chiar și în locurile aglomerate. Totodată, se pot conecta simultan la trei device-uri diferite și sunt compatibile cu o varietate de sisteme de operare inclusiv Windows, macOS, iPadOS, Android, Chrome OS și Linux.

  Sustenabilitate

  Toate produsele Logitech sunt concepute pentru a oferi experiențe impecabile de utilizare, dar și pentru a avea un impact minim asupra mediului înconjurător. Astfel, o parte din plasticul utilizat la fabricarea tastaturilor MX este obținut din plastic reciclat post-consum (PCR) – mai precis: 45% pentru Mx Mechanical și 47% pentru MX Mechanical Mini. În plus, carcasa din aluminiu a tastaturilor este realizată din low carbon aluminium și produs cu ajutorul energiei regenerabile în locul combustibilului fosil pentru o amprentă de carbon minimă. Mouse-ul MX Master 3S este de asemenea realizat din plastic PCR, în proporție de 27% pentru varianta grafit și 22% pentru varianta pale grey.

  Toate produsele Logitech, inclusiv MX Mechanical, MX Mechanical Mini and MX Master 3S sunt certificate ca fiind neutre în materie de emisii de carbon. Eliminăm amprenta de carbon a fiecărui produs Logitech prin contribuția noastră la plantarea de păduri, la acțiuni menite să reducă emisiile de carbon și care stimulează creșterea comunităților de oameni responsabili în protejarea mediul înconjurător.

  Preț și disponibilitate

  MX Mechanical, MX Mechanical Mini și MX Master 3S vor fi disponibile din luna mai 2022 pe logitech.com și incepand cu luna iunie la partenerii din România. Prețul recomandat la partenerii din România este de 889.9 lei pentru MX Mechanical, 789.9 lei pentru MX Mechanical Mini și 629.9 lei pentru MX Master 3S

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.