More

  Google Pay va necesita autentificare în doi pași

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Pay va necesita autentificare în doi pași începând cu luna decembrie 2022. Activarea autentificării cu doi factori pentru marea majoritate a conturilor online reprezintă minimul în ziua de azi. Google Pay va solicita în curând 2FA (2SV) pentru a „vizualiza orice informații de plată„.

  Pay.google.com îți permite să vezi activitatea recentă de achiziție pe YouTube, Google Play Movies, „Google Play Apps” (inclusiv IAP-uri), Google Store și Play Books. Ca un memento, „Google Pay” se referă astăzi în principal la metode de tranzacționare precum tap-to-pay sau online. În timp ce Google Wallet pe Android este un portofel pentru cardurile de credit și de tranzit.

  Există, de asemenea, o filă Abonamente și servicii pentru lucruri precum Google One, Fitbit Premium și Nest Aware. Dar și aplicații terțe care utilizează Google Play Billing și posibilitatea de a le vedea pe cele pe care le-ați anulat.

  Alte aspecte ale acestei pagini includ metodele de plată pentru a vedea cărțile de credit sau de debit salvate, soldul Google Play și creditul Google Store. Adrese și Setări, care includ setările de confidențialitate, completează pagina.

  Google Pay va necesita autentificare în doi pași

  La accesarea pay.google.com, în prezent, apare un banner galben: „Începând cu 9 decembrie, creștem securitatea contului prin solicitarea verificării în doi pași pentru a vedea orice informații de plată„. Pentru a-ți asigura accesul în continuare la informațiile de plată, trebuie să configurezi Verificarea în doi pași, dacă nu ai făcut-o deja. Această solicitare de autentificare apare pentru toți vizitatorii Google Pay, chiar dacă contul tău este securizat.

  Se pare că pay.google.com va necesita verificarea încercărilor de autentificare a contului tău înainte de a putea vedea datele importante. Acest lucru se referă probabil la fila Metode de plată și, eventual, la setări.

  În ultimii ani, Google a activat automat Verificarea în doi pași (2FA) pentru tot mai mulți utilizatori. Mesajul Google, prin care apăsați „da” pe telefon după ce introduceți numele de utilizator și parola, este cea mai simplă formă de securitate. Altele implică conectarea unei chei de securitate USB la dispozitivul pe care îl accesați.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.