More

  Vezi cum poţi castiga 150000 de dolari de la Microsoft

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft Corp este în căutare de hackeri, în efortul de a proteja sistemul de operare Windows împotriva atacurilor. Compania oferă recompense de până la 150.000 de dolari oricui ajută la identificarea şi repararea breşelor de securitate care sunt descoperite în sistemul de operare Windows.

  Acest program a fost dezvăluit miercuri, 19 iunie, ca fiind o modalitate de a combate atacurile informatice, venite din partea hackerilor, împotriva Windows, urmând ca, ulterior, cea mai nouă versiune să înglobeze toată aceste tehnologii de securitate, dezvoltate de către “hackerii Microsoft”.

  Programul este deschis pentru toţi experţii în computere, cu vârsta de peste 14 ani. Pentru “hackerii” minori, este necesară permisiunea părinţilor. Locuitorii ţărilor care se află sub sancţiunile SUA, cum ar fi Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan şi Siria, nu au acces la acest program.

  Suma colosală, pe care Microsoft o plăteşte, are scopul de atrage atenţia comunităţilor de hackeri. Pentru a intra în posesia bonusului oferit de Microsoft, hackerii vor trebui să lucreze cu sistemele Microsoft anti-hacking şi să dezvăluie metodele folosite.

  Microsoft nu este prima care a recurs la un astfeld e program, instituţiile militare, agenţiile de spionaj şi alte mari corporaţii au recrutat hackeri, oferindu-le burse de studii, pentru dezvoltare, şi salarii generoase.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.