HTC Butterfy S, un smartphone cât o „balena”

Avatar
- 20.06.2013, 15:25 în PC
0

SHARES

Ultimul handset, de la HTC, s-a născut dintr-o clasă hibrid, care poartă un nume straniu: „phablet” (phone tablet). Asta înseamnă că, deşi este mai mare ca dimensiuni decât un smartphone normal, este mult mai mic decât o tabletă.

Echipat cu un procesor quad-core 1.9 GHz Snapdragon 600 (numele Snapdragon începe să capete rezonanţă din ce în ce mai mare), cu o baterie de 3200 mAh, 2 GB de RAM şi 16 GB spaţiu de stocare, HTC Butterfly S beneficiază de un ecran generos, de 5 inch.

În prima fază, va fi disponibil pe pieţele asiatice, începând cu luna iulie, HTC neoferind alte detalii. Pe lângă ecranul generos, se poate lăuda şi cu tehnologie audio Boom Sound stereo. Rulează Android 4.2.2 „Jelly Bean”, iar camera este UltraPixel cu HTC Zoe, cu un senzor de 3 ori mai luminos decât a unui smartphone mid-range. Bateria se zvoneşte că ar fi cea mai mare baterie dintre smartphone-urile HTC. Preţul se va situa undeva în jurul a 766 de dolari.

Analiştii spun că acest gadget ţinteşte consumatorul entuziasmat de capabilităţile video ale smartphone-urilor, cărora le place editarea video sau photo, direct pe gadgetul pe care îl deţin (trebuie să-mi recunosc aceasta slăbiciune…).

Cea mai mare problemă, care se profilează în calea succesului Butterfly S, este că încape cu greu în buzunar şi vine cu foarte multe accesorii, unul din ele fiind un smartphone mai mic, deja existând glume despre acest aparat pe piaţa high-tech, cum că arată ca o lună cu mai multi sateliţi.

Experţii în vânzări, de la HTC, speră ca entuziasmul pentru tehnologia de ultimă oră şi dragostea pentru ecrane mari, îi va face pe consumatori să treacă peste faptul că arată a device care trebuie folosit cu 2 mâini, ceea ce depăşeşte puţin scopul unui telefon mobil, chiar dacă este foarte deştept.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!