Şapte lucruri care fac Galaxy S4 imbatabil în lupta cu iPhone 5S

Cristian Gănescu
- 1.10.2013, 16:49 în Smartphones
0

SHARES

Una dintre funcţionalităţile pentru care Samsung Galaxy este mult mai bun în comparaţie cu iPhone este legată de puterea telefonului. S4 este dotat cu două tipuri de proceoare quad-core şi respectiv octa-core în timp ce iPhone a rămas tot la procesoare dual-core, iar coreenii au introdus o memorie RAM de 2GB în comparaţie cu americani care au rămas tot la 1GB de RAM.

S4 conţine un port infraroşu prin care poţi să foloseşti telefonul pe post de telecomandă universală, iar cu ajutorul unei aplicaţii poţi programa ce conţinut vrei să vizionezi.

Un alt avantaj major pe care Samsung îl dă utilizatorilor este reprezentat de portul microSD prin care se poate creşte memoria telefonului cu încă 32 de GB.

Samsung Galaxy S4 îţi permite vizualizarea de conţinut Full HD având un ecran cu o rezoluţine 1920 x 1080 faţă de iPhone 5S care are o rezoluţie mult mai mică.

Camera terminalului coreean are un senzor de 13 megapixeli şi are multe funcţionalităţi care te ajută să scoţi figurile blurate din poze şi îţi poţi crea propriile GIF-uri. Singura funcţionalitate specială a camerei iPhone 5S este modul de captare a imaginilor în slow motion.

Funcţia Smart Stay de la Galaxy S4 îţi permite să derulezi paginile de internet cu ajutorul unui senzor care detectează privirea.

Pe terminalul Samsung poţi rula simultan două aplicaţii în acelaşi ecran.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!