10 lucruri pe care trebuie să le știi despre tehnologie azi | NOOBZ.RO

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre tehnologie azi

Mădălina Gănescu
- 20.02.2015, 14:01 în Evoluţie
0

SHARES

Bine ai venit, Vineri! Iată știrile din tehnologie care și-au făcut loc în media săptămâna aceasta.

– Apple vrea să vândă mașini în 5 ani, potrivit unui raport al Bloomberg. În jur la 200 de angajați Apple lucrează la acest proiect.

– NSA și GCHQ a spart baza de date a celui mai mare producător de cartele SIM din lume. Ei au folosit datele pentru a spiona pe apeluri telefonice.

– Uber a lansat un serviciu de livrare a produselor alimentare în Barcelona. Nu este permis să transporte persoane în Spania, așa că livrează alimente în loc.

– Șeful NSA spune că a aflat că Coreea de Nord a fost în spatele infiltrarilor Sony Pictures, uitându-se la software-ul utilizat. Agenția a analizat programele de calculator utilizate în infiltrare.

– Bateria noului Samsung Galaxy S6 ar putea fi mai mică decât la S5. O fotografie prezintă o baterie cu o capacitate mai mică.

– Dell a devenit cea mai mare companie din lume care accepta Bitcoin. Ea a lansat sprijin pentru Bitcoin în întreaga lume.

– Apple Watch va apărea pe coperta unei reviste. Va fi purtat de Candice Swanepoel.

– Lenovo a fost acuzat că a vândut laptop-uri care vin încărcate cu software periculos. Acesta le face accesul mult mai ușor hackerilor la conturile on-line.

– Google este nefericit cu un proiect de lege din SUA care ar legaliza hack-ul computerelor. Este îngrijorat de faptul că o să se infiltreze în calculatoarele de peste ocean.

– Pandora va lăsa cântăreții să le lase mesaje vocale fanilor lor. Lenny Kravitz a făcut deja acest lucru.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!