More

  Microsoft contracarează Chromebook-ul Google cu laptop-uri Windows 10 de 149 dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Informaţii din piaţă suţin că Microsoft lucrează la dezvoltarea unor laptopuri care vor rula Windows 10, în încercarea de a contracara Chromebook-ul de la Google.

  Aceste laptopuri vor avea un preţ care oscilează între 149 dolari şi 179 dolari şi vor fi lansate, cel mai probabil, la mijlocul anului 2015.

  Potrivit publicaţiei Digitimes, aceste laptopuri nu urmăresc să concureze cu Macbook-ul de la Apple. Sunt îndreptate în special către pieţele emergente, către sistemul educaţional şi pieţele foarte slab dezvoltate. Laptopurile vor fi restricţionate la procesarea word, social media şi navigare pe internet fără nicio limitare.

  Aceste dispozitive ar rula pe platforma Bay Trial de la Intel, un procesor cu o putere mai scăzută, care a echipat iniţial Asus Transformer Book şi Lenovo ThinkPad 10, cât şi un display de 11,6 inch, similar cu cel al Google Chromebook. Google oferă deja modele Chromebook de 13 inch şi 15 inch.

  Forbes subliniază faptul că este o mişcare extrem de importantă pentru Microsoft. Google a reuşit să câştige multă atenţie cu laptopul Chromebook, chiar în ciuda „greutăţilor financiare din ultimii ani„.

  Laptopurile Chromebook dau companiei Microsoft motive de îngrijorare, foarte mulţi utilizatori renunţând la laptopurile lor şi apelând la laptopurile Google, care au preţuri mai accesibile.

  Microsoft speră că se va produce o schimbare în trend şi, în consecinţă, îşi concentrează atenţia asupra laptopurilor Windows 10. După cum lansarea Windows 10 se apropie tot mai mult, este o chestiune de timp până când Microsoft va anunţa noua gamă de laptopuri.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.