More

  Cum gestionezi conturile de social media de pe telefonul mobil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizarea social media a devenit o obișnuință a zilelor noastre, mulți dintre noi având câte un profil de utilizator în majoritatea rețelelor de socializare.

  Problema constă în faptul că fiecare cont vine cu o serie de mesaje, alerte și update-uri proprii, ceea ce le face extrem de greu de gestionat dacă nu avem acces la un calculator.

  De aceea, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm propune câteva metode prin care să putem monitoriza activitatea în social media simplu și eficient, cu ajutorul aplicațiilor mobile.

  „Cea mai bună metodă pentru a fi la curent cu toate notificările de pe conturile de socializare este contopirea acestora într-un singur loc. Pentru asta nu este nevoie decât de o aplicație specială, care face întocmai acest lucru. Aceste aplicații sunt generic numite agregatoare de social media și sunt disponibile pentru toate sistemele de operare”, a spus Marius Boca – ThePhoneGeeks.

  Hootsuite este probabil cea mai cunoscută aplicație de acest gen, combinând conturi de Facebook, Twitter, LinkedIn sau Foursquare și oferind posibilitatea de a posta, a vizualiza fluxurile de știri și a citi notificările.

  O aplicație care poate agrega conturi multiple de Facebook și Twitter este Social Diary. Aceasta oferă o perspectivă unitară asupra tuturor conturilor de Facebook și Twitter gestionate, cu posibilitatea de a modifica statusul, a posta fotografii sau a folosi funcția „check-in”.

  „O altă opțiune este Kurrants, un motor de căutare social media care îți permite să fii la curent cu toate știrile și informațiile de pe mai multe conturi, printr-o simplă căutare. Aplicația vă aduce într-un singur loc toate fluxurile de pe rețelele de socializare și este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS”, a mai precizat specialistul EuroGsm.

  Potrivit acestuia, una dintre aplicațiile care aduce laolaltă cele mai multe rețele de socializare se numește chiar Social Media și oferă posibilitatea de a urmări simultan activitățile de pe Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, Tumblr, Instagram, Flickr, MySpace și Tagged.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.