More

  Facebook va găzdui conţinutul altor publicaţii, începând cu această lună

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook ar putea începe procesul, anunţat de ceva vreme, de a permite marilor publicaţii de ştiri să publice conţinutul direct pe platforma de socializare, scrie publicaţia Wall Street Journal.

  Iniţiativa, intitulată „Articole instant”, are scopul de a ajuta publicaţiile prin încărcarea mai rapidă a conţinutului pe care utilizatorii îl accesează prin intermediul aplicaţiei Facebook de mobil.

  Printre primele publicaţii care au luat parte la acest program sunt Buzzfeed, The New York Times şi National Geographic.

  Facebook a creat un model de monetizare în speranţa de a atrage publicaţiile care se bazează prea mult pe distribuirea conţinutului propriu, pe reţeaua de socializare.

  Cu „Articolele instant”, Facebook nu ar câştiga nimic din vânzările de reclame şi ar oferi publicaţiilor 100% din încasările de pe urma reclamelor postate pe paginile articolelor, la schimb cu publicarea conţinutului direct pe pagina reţelei de socializare.

  Odată cu anunţul prin care Facebook va permite utilizatorilor un control sporit asupra lucrurilor care apar în feed, rămâne de văzut cum va influenţa componenta de găzduire a conţinutului, mai ales dacă acest conţinut va ajunge cu prioritate în feed-ul utilizatorilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.