More

  Planul INGENIOS al Apple de a salva iPad-ul aflat în cădere liberă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit unor informaţii, Apple planifică salvarea dispozitivului iPad, aflat în cădere, cu ajutorul mai multor funcţionalităţi menite să revigoreze vânzările şi să salveze produsul de la dispariţie.

  Cu toate că modelele iPhone 6 au înregistrat vânzări record, nu a fost un an la fel de bun şi pentru iPad. Această categorie a înregistrat prima scădere, de la debutul din anul 2010. Tocmai acesta este motivul pentru care Apple se pregăteşte de actualizarea acestui model, cu noi funcţionalităţi şi performanţe.

  Citeşte şi iPhone se mută din China? Vezi unde se poate reloca producţia Apple

  Compania lucrează la îmbunătăţiri majore pentru modelul iPad de 12inch, care au numele de cod „J98” şi „J99„, atât la nivel hardware, cât şi software, pentru a revigora gama de tablete.

  Apple dezvoltă un mod de vizualizare „dual-app”

  Iniţial, Apple vroia dezvoltarea unui mod de vizualizare a două aplicaţii, una lângă cealaltă, pentru iOS 8, dar această funcţionalitate a fost considerată nefinisată pentru a fi lansată, iar acum este planificată pentru iOS 9.

  Citeşte şi Apple Watch primeşte prima actualizare, Watch OS 1.0.1

  Modul de vizualizare în două ecrane va afişa în proporţie de 1/2, 1/3 şi 2/3, în funcţie de aplicaţiile care rulează în momentul respectiv.

  Acest mode de vizualizare permite utilizatorilor să ruleze şi să vizualizeze aplicaţii diferite, una lângă alta, chiar aceeaşi aplicaţie, în mai multe ferestre. Practic, poţi avea două ferestre de Safari deschise, şi să le compari, în acelaşi timp, ceea ce sporeşte foarte mult productivitatea.

  Citeşte şi Apple Watch – Vezi care sunt riscurile de securitate la care te expui

  Apple vrea să modifice aspectul mai multor aplicaţii de bază, cum ar fi Siri şi Centrul de Notificări.

  Cu noua actualizare iOS 9, Apple vrea să includă şi noua aplicaţie Maps, noul font şi aplicaţia „Home”, pentru „Homekit„.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.