More

  Zgarda inteligentă: smartphone-ul căţelului tău

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tehnologia nu mai este o noutate când vorbim despre orice domeniu, iar acum, mai mult ca niciodată, prietenii nostri patrupezi beneficiază din plin de avansările tehnologice.

  Cel mai nou gadget, disponibil pentru căţei, este „zgarda inteligentă„, denumită Connected Collar. Când vorbim despre acest dispozitiv, vorbim despre un smartphone în toată regula.

  Este o zgardă relevantă pentru vremurile pe care le trăim, cu funcţionalităţi menite de a mulţumi pe toţi cei care îşi îndrăgesc prietenii necuvântători, câinii, în acest caz.

  Citeşte şi FOTO! Samsung a realizat o CASĂ high-tech pentru CĂȚEI

  Zgarda vine cu concepte noi, precum Virtual Fence şi Leash TechnologyHealth & Location Tracking, Dynamic Assisted Training, Built-in Anti Barking, 2-Way Communication, Share-ability.

  connected-collar-3

  Zgarda are integrat un sistem de semnalizare prin vibrare şi un sistem  ultrasonic de atenţionare, la fel ca cel folosit de antrenorii de câini.

  Aplicaţia „DogTelligent” include comenzi prestabilite cum ar fi „şezi„, „stai„, „jos” şi „vino„, pentru a face dresajul mai uşor.

  Citeşte şi El este Frankie – Câinele care detectează cancerul

  Fluierul ultrasonic, echipat pe zgarda inteligentă, permite detectarea şi împiedicarea lătratului excesiv. Virtual Leash şi Fence Technology permite proprietarilor să menţină patrupedul în siguranţă, în orice moment. Virtual Fence se conectează la reţeua wireless a locuinţei, iar proprietarul este înştiinţat dacă patrupedul depăşeşte zona aprobată.

  Zgarda are mai multe LED-uri care te ajută să depistezi câinele în condiţii de întuneric, mai mult, un SIM poate localiza căţelul, în cazul în care acesta se rătăceşte.

  Este un produs complet, care pune la dispoziţie tot ce este necesar pentru un stăpân de căine. Preţul este de 120 de dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.