More

  Apple rezolvă problema blocării iPhone-ului via SMS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a confirmat existenţa unei soluţii care rezolvă problema „glumei” care circulă de câteva zile între utilizatorii dispozitivelor iPhone.

  Un bug al sistemului de operare determină închiderea dispozitivelor iPhone, în momentul în care primesc un mesaj SMS care conţine anumite caractere unicode.

  Citeşte şi LG G5 va detrona giganţii Apple şi Samsung – Vezi cum!

  Eroarea, care se declanşează numai atunci când un alt utilizator iPhone trimite acest set de caractere arăbeşti unui alt utilizator iPhone, a fost descoperită de comunitatea Reddit, dar acum acest bug s-a răspândit pe tot internetul.

  Mesajul recepţionat opreşte dispozitivul iPhone şi îl reporneşte, rapid. Asta nu este cea mai mare problemă a erorii, ci faptul că dacă deschizi din nou mesajul, iar aceste caractere sunt afişate, iPhone-ul se va opri şi va reporni, din nou. Practic, secţiunea mesajelor text nu mai poate fi accesată.

  Citeşte şi Viitoarele dispozitive Apple vor avea realitate virtuală

  Este o „glumă” cât se poate de proastă. Foarte mulţi utilizatori au ajuns să regrete până şi trimiterea acestui SMS.

  Publicaţia McRumors a depistat eroarea ca fiind specifică dispozitivelor care rulează iOS 8.3.

  mesaj-eroare

  Până în momentul de faţă nu au fost prea multe soluţii pentru rezolvarea acestei probleme, dar Apple a confirmat o soluţie care ajută de deblocarea aplicaţiei SMS.

  Utilizatorii care au fost afectaţi trebuie să îşi trimită singuri un alt mesaj, fie prin intermediul Siri sau altei aplicaţii, cum ar fi aplicaţia Photos.

  Citeşte şi iPhone 7 Concept: Cele mai interesante inovaţii

  După ce mesajul a fost trimis şi a ajuns la propriul dispozitiv, trebuie să deschizi aplicaţia SMS şi să stergi mesajul care conţine conversaţia cu textul „problematic„.

  Nu toţi utilizatorii sunt afectaţi de această problemă. Reprezentanţii Apple lucrează la o soluţie pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple niciodată.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.