More

  LG G5 va detrona giganţii Apple şi Samsung – Vezi cum!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG G4 a fost de curând lansat în toată lumea şi deja avem veşti despre succesorul său, LG G5.

  În ultimii doi ani, autentificarea cu ajutorul unui scaner de amprente a devenit o normalitate pentru toate dispozitivele high-end.

  Foarte recent, Google integra tehnologia de scanare a amprentelor digitale, ca parte a noului sistem de operare Android M, ceea ce îl face mult mai uşor de folosit de către producătorii de echipamente originale.

  Citeşte şi Scanarea oculară, posibilă acum de la doar 12 m distanţă

  Dar acum, potrivit unui raport din Coreea de Sud, LG G5 va cuprinde tehnologia de recunoaştere a irisului. De asemenea, raportul spune că data de lansare a LG G5 va fi undeva în prima jumătate a anului 2016.

  Tehnologia de recunoaştere a irisului este în fază de dezvoltare la Irience, o firmă sud-coreeană care se concentrează pe biometrie. Dezvoltarea este într-un stadiu avansat de vreme ce modulele hardware necesare pentru această tehnologie sunt pregătite.

  Citeşte şi Viitoarele dispozitive Apple vor avea realitate virtuală

  Lucrările la software se aşteaptă să fie finalizate în două sau trei luni. Între timp, inginerii anunţă că lucrează la mărirea intervalului de scanare de la 30 de cm la 50 de cm. Niciunul dintre telefoanele LG nu vine cu suport de scanare a amprentelor. Prin urmare, compania ar putea sări peste această tehnologie cu totul şi ar putea trece direct la tehnologia de scanarea irisului.

  Potrivit raportului Sud-Coreean, „Observatorii pieţei văd că LG Electronics se concentrează pe tehnologia de recunoaştere a irisului pentru a se deosebi de rivalii mari ca Samsung Electroniscs şi Apple în competiţia aplicării datelor biometrice pe smartphone-uri. 

  Citeşte şi: iPhone 7 Concept: Cele mai interesante inovaţii

  Prin folosirea tehnologiei de recunoaştere a irisului de pe LG G5, LG Electronics ar putea câştiga teren considerabil în faţa tehnologiei de scanare de amprente de pe smartphone-urile Apple şi Samsung. Până la acest moment, gigantul tech nu a confirmat specificaţiile LG G5.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.