More

  Hearthstone va primi curând un expansion

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Următorul expansion Hearthstone este anunţat pentru data de 22 iulie 2015, când vom primi şi mai multe detalii.

  Publicaţia PCGamer a primit un email de la Blizzard care conţinea un scroll. Era anunţul despre viitorul expansion Heathstone. Mesajul dădea de înţeles că ceva „măreţ” urmează să fie dezvăluit în următoarele săptămâni.

  Citeşte şi A cheltuit 3400 dolari într-o zi pe pachete de joc Hearthstone

  Nu se ştie dacă Blizzard va anunţa mai multe informaţii despre următorul expansion sau despre data de lansare a sa.

  „Se strâng campioni de peste tot din lume pentru a lua parte la cel mai palpitant lucru pe care Hearthstone îl are de oferit„, scrie Blizzard în email. „Veştile călătoresc departe pentru a găsi noi curajoşi care sunt gata să răspundă afirmativ chemării – Eşti unul dintre ei? Pregăteşte-te de luptă şi bifează în calendar data de 22 iulie. Următoarea veste nu va veni cu porumbelul călător – slavă cerului, avem noi metode de comunicare acum. Victoria ne aşteaptă”.

  Citeşte şi Blizzard a interzis 100.000 de conturi din World of Warcraft

  Viitorul expasion „Hearthstone” ar putea fi un set mare de cărţi. Această bănuială se bazează pe faptul că de fiecare dată când apărea cpnţinut nou, acesta alterna între moduri „adventure” şi cărţi noi. Mai mult, actualizarea ar putea aduce lucruri noi în modul „tournament” şi ar putea fi bazat pe „Argent Tournament„.

  Rămâne de văzut în ce va consta marele anunţ pe care Blizzard îl pregăteşte pentru jocul Hearthstone, iar noi vă vom ţine la curent.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.