More

  Windows 10: Câţi ani de asistenţă Microsoft are sistemul de operare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În ciuda unor confuzii create de declarațiile făcute de preşedintele executiv Microsoft, Terry Myerson, la introducerea Windows 10, aflăm acum că noul sistem de operare vine cu un suport de viaţă.

  Noul program de suport al companiei arată că Windows 10 se va bucura de aceeaşi perioadă de 10 ani de suport, la fel ca celelalte sisteme de operare, cu minimum 5 ani de suport mainstream şi încă 5 ani de sprijin extins.

  Citeşte şi: Cum transferi documente de pe smartphone pe PC

  Datele nu corespund exact cu data de lansare, 29 iulie, fiind extinsă perioada până la 13 octombrie 2020 pentru suport mainstream și 14 octombrie 2025 pentru suport extins. Aceste date sunt calculate folosind data de disponibilitate generală, care ar putea fi explicată prin planul pe care îl are Microsoft, să lanseze actualizări pentru Windows 10 pe o perioadă îndelungată.

  Microsoft precizează că aceste perioade sunt doar garanții minime, iar perioadele de sprijin pot fi extinse în funcție de momentul în care apare un nou sistem de operare.

  Citeşte şi: Windows 10 – Specialiştii recomandă o serie de măsuri de precauţie

  Există o precizarea foarte importantă de făcut cu privire la actualizările Windows 10:  „un dispozitiv nu poate fi capabil de a primi actualizări dacă hardware-ul dispozitivului este incompatibil, lipsesc drivere curente, sau se află în afara (OEM) perioadei de sprijin Original Equipment Manufacturer.”

  Se pare că Microsoft îşi rezervă o mulţime de precizări cu privire la garanţiile pe care le are pentru sistemul de operare Windows 10. Aşteptăm şi noi cu nerăbdare lansare să putem observa, nota şi anunţa beneficiile, dar şi dezavantajele noului sistem de operare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here