More

  Windows 10 – Specialiştii recomandă o serie de măsuri de precauţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft va lansa în mai puţin de o lună ceea ce se doreşte a fi cel mai revizuit sistem de operare Windows.

  Preview-ul pus la dispoziţia membrilor programului arată o mulţime de caracteristici vizuale, dar cele mai importante noutăţi se află „sub capotă”.

  Ce este nou la Windows 10?

  Dincolo de caracteristicile evidente, cum ar fi re-introducerea meniului Start, noul wallpaper şi alte trucuri vizuale, precum şi un nou browser pentru înlocuirea defunctului Internet Explorer, Microsoft a modificat, de asemenea, politica de acordare a licenţelor. Windows 10 va fi disponibil ca un upgrade gratuit la toate computerele care rulează o copie autentică de Windows 7, 8 sau 8.1 şi care îndeplinesc cerinţele de hardware. Acest lucru înseamnă că mare parte din utilizatorii de Windows 7, 9 sau 8.1 vor face saltul la Windows 10 odată cu lansarea de pe 29 iulie 2015.

  Ce s-a schimbat la Windows 10 în ceea ce priveşte securitatea?

  Pentru întreprinderi, una dintre cele mai importante caracteristici este posibilitatea de a bloca dispozitivele şi de a le instrui să permită numai instalarea de aplicaţii care sunt semnate digital, cu un certificat, fie furnizat de Microsoft, fie cu unul care aparţine companiei.

  În timp ce această abordare va limita oarecum impactul asupra întreprinderilor care funcționează cu un set minim de aplicații, consumatorii vor trebui să se confrunte cu aceleaşi vechi provocări digitale care au fost utilizate în ultimii ani. Pe măsură ce numărul de amenințări este brusc în creștere de la un an la altul, utilizarea unei soluții antimalware complementară este extrem de importantă.

  Vânzătorii antimalware vor trebui să reproiecteze produsele lor pentru a interacționa în mod corespunzător cu noul sistem de operare Windows 10.

  Actualizarea necesară soluţiilor antimalware

  Imediat după ce actualizarea la sistemul de operare vechi s-a finalizat, produsul tău antimalware curentă va fi ,probabil, dezactivat dacă se consideră incompatibil cu Windows 10. Dacă vânzătorul are o versiune care este compatibilă, vei obține un mesaj prompt care îţi va cere să faci upgrade curent la soluția de securitate. Iată la ce să te aștepţi în cazul în care se execută un produs antimalware Bitdefender, fie că este vorba Bitdefender Antivirus, Bitdefender Internet Security sau BitDefender Total Security:

  bd-migration
  Tranziția va merge fără probleme, ca de altfel şi cheia de licență și informațiile de cont care nu se pierde în timpul actualizării. Este nevoie de doar un singur clic și câteva minute pentru a descărca și avea cea mai bună soluție de securitate a anului și care rulează pe sistemul de operare Windows 10.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.