More

  Dispozitivul inovativ aşteptat de toţi înotătorii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mişcările de gât pe care trebuie să le facem atunci când înotăm şi trebuie să luăm aer sunt obositoare, iar în timp ne pot afecta performanţa.

  Cu un dispozitiv ca PowerBreather nu te mai concentrezi asupra dozajului aerului, ci pe acţiunea de înot. Dispozitivul este conceput pe un principiu foarte simplu: pe la valva de la ceafă intră aer proaspăt, iar pe la valva de la gură elimini dioxidul de carbon în apă.

  PowerBreather este dispozitivul care va revoluţiona înotul. Este conceput pentru a alimina nevoia înotătorilor de a întoarce capetele în timpul înotului. Acesta este creat din material elastic, iar designul unic elimină oboseala provocată de folosirea clemei de înot.

  Citeşte şi: Maşinile viitorului – 11 concepte incredibile

  powerbreather

  Folosind un astfel de dispozitiv, inhalezi doar aer curat, iar asta datorită tehnologiei inovative folosite. Designul presupune două valve separate. O valvă este localizată în spatele capului, iar alta la gură. Valva de la gură se deschide când purtătorul dispozitivului expiră. Valva de pe spate se deschide când utilizatorul inspiră pentru a primi aer curat.

  Pentru moment, dispozitivul nu este disponibil publicului larg, dar conceptul a fost patentat, motiv pentru care am putea să ne aşteptăm oricând la lansarea unui astfel de dispozitiv.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.