More

  Apple plănuieşte sfârşitul mesageriei vocale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania a anunţat că testează o nouă modalitate prin care să eviţi ascultarea mesageriei vocale. Dintre toate capacităţile Siri, cea de a asculta mesajele vocale şi de a le traspune în text ar putea fi cea mai bună până la acestă oră.

  Potrivit unui raport Business Insider, Apple testează o modalitate prin care asistentul virtual, Siri, ar putea transcrie mesajele vocale lăsate pe iPhone-urile Apple în text, pe care serviciul iCloud le trimite în mesageria vocală a receptorilor. Procesul ar putea pune capăt mesageriei vocale o dată pentru totdeauna.

  Citeşte şi: Codul secret prin care testezi smartphone-ul înainte să îl cumperi

  Apple nu a avut nicio reacţie cu privire la cele precizate de Business Insider. Totuşi, noua funcţie va rezona fără doar şi poate cu consumatorii, în special cu cei tineri, potrivit unui raport Pew Research Center din 2012, unde mesajul text câştigă teren în faţa mesajelor vocale.

  În momentul în care a fost făcut raportul, tinerii trimiteau în medie 60 de mesaje text pe zi, comparativ cu 50 de mesaje trimise în medie cu doi ani în urmă, evitând aproape în totalitate mesageria vocală.

  BI anunţă că serviciul se aşteaptă să fie lansat în 2016, cel mai probabil o dată cu sistemul de operare pentru mobil, iOS 10.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.