More

  Aşa găseşti smartphone-ul atunci când e pe SILENT

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De câte ori nu ţi s-a întâmplat să intri într-o şedinţă, să dai smartphone-ul pe silent şi să uiţi să schimbi setarea? Bineînţeles, nu e nicio tragedie că nu sună, abia nu te mai deranjează nimeni, dar ce te faci dacă îl pierzi?

  Pentru astfel de momente au fost concepute o serie de aplicaţii, atât pentru iOS, cât şi pentru Android. Dacă ştii că eşti o persoană care îşi pierde destul de des telefonul, poate nu ar fi o idee rea să descarci şi să activezi una din aplicaţiile de mai jos.

  Pentru iOS:

  FIND MY iPHONE

  Mergi pe iCloud.com de pe desktop sau laptop, conectează-te la cont şi dă click pe „Find My Phone”. Site-ul îţi va arăta locul unde se află dispozitivul, în cazul în care nu îţi aminteşti cu exactitate unde l-ai lăsat. Dacă ştii deja unde este iPhone-ul, dă click pe bulină şi ar trebui să apară un box cu 3 opţiuni. Apasă „Play Sound” şi indiferent dacă acesta este pe silent sau vibraţii, se va auzi tare un „Ta-da!”

  Citeşte şi: Cum distribui o fotografie pe Facebook fără să dai TAG

  MARCO POLO

  Dacă ai pus iPhone-ul bine, atât de bine încât să nu dai nici tu de el, foloseşte aplicaţia Marco Polo. Acesta te va ajuta să îţi găseşti dispozitivul doar cu ajutorul vocii. Strigă tare MARCO, iar dispozitivul va răspunde POLO, iar aşa îl vei găsi.

  Pentru Android:

  RING MY DROID

  Această aplicaţie te ajută să îţi găseşti smartphone-ul chiar şi atunci când este pe silent. După ce instalezi aplicaţia pe telegon, poţi stabili o un SMS pe care trebuie să îl salvezi la setări. Când nu îţi găseşti smartphone-ul, ia un telefon la întâmplare şi trimite textul prestabilit la numărul tău. Dispozitivul va suna de îndată, iar problema ta se va rezolva.

  Citeşte şi: Telekom lansează aplicaţia „Unde îmi e telefonul?”

  CLAP TO FIND

  După ce ai instalat aplicaţia, îţi poţi găsi telefonul lăsat pe silent cu doar 3 bătăi de palme. Desigur, înainte de asta trebuie să faci câteva probe ca aplicaţia să se înveţe cu sunetul palmelor tale. Poţi, de asemenea, să alegi să suni, să vibreze sau să se aprindă smartphone-ul mergând pur şi simplu la setări.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.