More

  Cele mai importante anunţuri de la IDF 2015

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În discursul de deschidere al Intel Developer Forum (IDF), Brian Krzanich, CEO-ul Intel, a prezentat noi produse, instrumente și programe care sprijină extinderea computingului și a descris noile tendințe, creând oportunități pentru dezvoltatori pentru o gamă largă de tehnologii.

  Krzanich a declarat despre computing că a devenit tot mai personal, acoperind aproape toate aspectele vieții. “Computerele sunt pe birourile, în gențile, hainele, casele și pe corpurile noastre. Nu numai că devin mai inteligente și mai conectate, dar capătă capabilități senzoriale și devin o extensie a noastră”, a declarat CEO-ul Intel.

  Un ecosistem se formează în jurul Intel pentru a aborda aceste oportunități în zona de computing. Krzanich a detaliat multe dintre produsele, tehnologiile și instrumentele companiei care vor ajuta dezvoltatorii să creeze diferite experiențe de computing.

  Citeşte şi: Intel oferă GRATUIT software-ul folosit de Stephen Hawking pentru a vorbi

  A prezentat o serie de actualizări pentru tehnologia Intel® RealSense™, care aduc capabilități senzoriale pentru mai multe aplicații și dispozitive, a anunțat noi colaborări pentru securitate în Internet of Things (IoT) și chiar programe și kituri dedicate dezvoltatorilor care ajută la accelerarea lansărilor pe piață a soluțiilor IoT.

  Pentru o puternică personalizare a tehnologiei wearable, Krzanich a oferit noi informații despre modulul Intel® Curie™ și a anunțat o nouă competiție de tip reality-show numită “America’s Greatest Makers”, produs de către Mark Burnett, CEO-ul United Artists Media Group*, care va apărea în rețelele Turner Broadcasting*.

  Anual la IDF Intel împărtășește viziunea cu privire la viitorul inovațiilor tehnologice cu dezvoltatorii și parteneri care dezvoltă produsele ce creează experiențe uimitoare. Mai jos sunt cele mai importante anunțuri din acest an.

  CELE MAI IMPORTANTE ANUNȚURI DE LA IDF 2015:

  • Tehnologia Intel® RealSense™ va fi disponibilă pentru o gamă largă de platforme, ceea ce oferă dezvoltatorilor oportunitatea de a crea hardware și software pentru acest segment. În plus față de Windows* și Android*, dezvoltatorii vor putea folosi tehnologia Intel® RealSense™ pe Mac OS X*, ROS*, Linux *,Scratch*1, Unity*, XSplit*, OBS*, Structure SDK*, OSVR*, Unreal Engine 4* și Project Tango* al Google*. De asemenea, o serie de dezvoltatori, inclusiv Razer*, XSplit și Savioke* au anunțat noi platforme, periferice și alte soluții bazate pe tehnologia Intel® RealSense™.

  Citeşte şi: Hangouts, alternativa Google la Skype, are propriul site

  • Împreună cu Google*, Intel inovează domeniul capabilităților senzoriale în sectorul mobil prin combinarea Project Tango și a tehnologiei Intel® RealSense™ într-un kit de dezvoltare pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android. Kitul de dezvoltare Intel RealSense Smarphone cu Project Tango permite noi experiențe, inclusiv navigație indoor, realitate virtuală, scanare 3D și multe altele. Kitul se adresează dezvoltatorilor pe Android și va fi lansat până la finalul acestui an.

  • Intel colaborează cu Mark Burnett de la United Artists Media Group și Turner Broadcasting pentru a crea o competiție de tip reality-show numită “America’s Greatest Makers”, care va avea premiera în prima jumătate a anului 2016. Participanții concurează pentru un premiu de 1 milion de dolari pentru inventarea de dispozitive wearable și inteligente conectate bazate pe modul Intel® Curie™.

  • Intel a lansat tehnologia Intel® OptaneTM , care se bazează pe memoria revoluționară non-volatilă 3D XPointTM și combinat cu controllerul avansat de memorie al companiei, interfața hardware și software IP, pentru a elibera potențialul de performanță într-o gamă vastă de produse. Tehnologia Intel® OptaneTM va fi lansată pe piață în 2016 într-o nouă serie de SSD-uri Intel de înaltă performanță.

  Citeşte şi: Google News, acum şi pentru România

  • Grupul Fossil* a prezentat trei produse2 bazate pe tehnologia Intel, ca urmarea a colaborării dintre cele două companii anunțată în septembrie 2014, incluzând un ceas inteligent care rulează pe Android. Produsele vor fi disponibile în al patrulea trimestru al acestui an.

  • Intel a anunțat o nouă platformă software creată special pentru modulul Intel Curie™2, care include toate sistemele hardware, firmware, software și aplicațiile SDK necesare pentru a permite o varietate de experiențe. Kitul Intel IQ Software va avea suport pentru viitoarele versiuni ale platformei.

  • Tehnologia Intel Enhanced Privacy Identification (EPID) va fi implementată de dezvoltatori de senzori IoT și microcontrollere, precum Atmel* și Microchip*, pentru a ajuta la securizarea lumii tot mai inteligente și conectate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.