More

  DIESELGATE. Volkswagen-ul tău e cu probleme? Achiziţionează-ţi un magnet

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Scandalul VolksWagen a afectat grav compania germană producătoare de maşini, dar nu toată lumea a fost afectată într-un mod negativ de acest Dieselgate.

  Pornind de la glumele pe seama posesorilor de maşini VW diesel, cineva doreşte să obţină un profit direct de la posesorii unor astfel de autoturisme, cu ajutorul auto-satirei.

  Citeşte şi: Scandal Volkswagen: Proprietarii ar putea fi despăgubiţi financiar

  În acest mod a apărut un site web care oferă spre vânzare magneţi de dimensiunea 7.6 x 22.8 cm, care pot fi ataşaţi pe bara de protecţie din spatele autoturismului.

  Aceşti magneţi oferă o gamă variată de sloganuri, între care amintim: „VW m-a dus cu zăhărelul„, „Viitor fost posesor de VW” şi „Cealaltă maşină a mea nu este un VW„.

  Took_me_for_a_ride_WEB-S_1024x1024

  Future_former_WEB-S_1024x1024

  Other_car_WEB-S_1024x1024

  Dincolo de amuzamentul izvorât din hazul de necaz în urma achiziţiei unui astfel de magnet, această achiziţie face şi un bine. Producătorul magneţilor spune că donează 10% din valoarea încasărilor Consiliului Internaţional pentru un Transport Curat, care este organizaţia independentă ce a descoperit problema emisiilor VW.

  Mulţi pot avea impresia că acest site nu face decât să capitalizeze în urma necazului care a picat pe producătorul german, dar din secţiunea „Povestea noastră” aflăm site-ul a fost fondat de nişte posesori ale unor vehicule VW, care sunt de-a dreptul ruşinaţi de ceea ce se întâmplă.

  Citeşte şi: Volvo îşi va asumă vina pentru accidentele cu maşinile care se conduc singure

  În consecinţă, aceştia vor ca toată lumea să ştie cât de supăraţi sunt pe situaţie şi au găsit şi modul ideal pentru a face acest lucru.

  Cu toate că magneţii nu îndreaptă în niciun fel situaţia şi mai ales impactul pe care îl au noxele asupra mediului, unii se pot simţi mai bine după ce fac acest „statement” în mod public, revanşându-se pentru „răul” pe care îl fac mediului prin faptul că deţin un diesel VW.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.