More

  Microsoft lansează aplicaţia Arsenie Boca

  Arsenie Boca ar putea fi canonizat în curând, dar nu înainte ca Biserica Ortodoxă Română să găsească dovezi clare ale minunilor călugărului, supranumit de mulţi şi „Sfântul Ardealului”.

  Cu toate acestea, călugărul reuşeşte să ajute mai mulţi oameni decât şi-ar fi propus, chiar şi dincolo de moartea sa. Vorbim despre aşa – zişii afacerişti, care se folosesc de imaginea lui Arsenie Boca pentru a obţine un profit, care nu este tocmai de neglijat.

  Speculanţii care profită de credinţa românilor în călugărul Arsenie Boca vând de toate: de la magneţi pentru frigidere, tablouri „sfinţite„, până la portofele plimbate pe la mormânt.

  Citeşte şi: Programul de recunoaştere facială în timp real la care toţi au acces

  Toate aceste „artefacte” au fost inventate pentru a genera profituri imense în buzunarul „micilor întreprinzători”.

  Când am fi crezut că nu poate fi mai rău, Arsenie Boca şi-a făcut apariţia şi în Microsoft Store, magazinul oficial Microsoft de unde utilizatorii îşi pot achiziţiona aplicaţii pentru dispozitive.
  arsenieDupă cum se poate observa din descrierea „aplicaţiei”, este „singura aplicaţie care te ajută să ieşi din impas doar dacă ai suficientă credinţă. Aplicaţia afişează o singură imagine: imaginea cu chipul lui Arsenie Boca, supranumit şi Sfântul Ardealului„.

  Citeşte şi: Google renunţă la o funcţionalitate Chrome

  Dacă nu este foarte clar, eşti „îndemnat” să plăteşti 4,5 RON pe ceea ce găseşti la o simplă căutare pe Google a cuvântului Arsenie Boca. Să fie oare sfinţită? Posibil! Un lucru este cert: Arsenie Boca a intrat în mileniul al III lea, într-un mare fel!

  Pentru curioşi, aplicaţia Arsenie Boca poate fi descărcată de pe Microsoft Store.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here