Xiaomi produce un Segway low-cost sub forma Ninebot mini

Cristian Gănescu
- 20.10.2015, 0:30 în Gadgets
0

SHARES

Compania chinezească Xiaomi a lansat un dispozitiv mai mic de tip segway, denumit Ninebot mini, la un preţ de numai 315 dolari.

Xiaomi a investit în compania Ninebot, compania care a achiziţionat Segway. Este primul dispozitiv pe care l-a lansat de la achiziţie, iar cu toate că seamănă foarte mult cu originalul Segway, costă de zece ori mai puţin.

Citeşte şi: Xiaomi Redmi Note 2 – Detalii înainte de lansare

Nici performanţele nu sunt unele modeste. Ninebot mini are o viteză de 16 km/h şi poate urca pante cu o înclinaţie de 15 grade, iar autonomia este de 22 de kilometri.

Este portabil, cântăreşte numai 12,8 kilograme şi poate încăpea uşor în portbagajul maşinii. Firmware-ul poate fi actualizat şi poţi monitoriza viteza, datele de trafic şi sistemul de pe smartphone-ul tău.

Xiaomi vinde acest produs ca fiind destinat tinerilor dinamici, dar este potrivit pentru toate vârstele şi constituie un mod plăcut de a te deplasa.

Citeşte şi: Vânzările de smartphone-uri Huawei au crescut cu 30%

Mai este un pic până când Ninebot mini va ajunge în magazine. Produsul va fi lansat în China pe 3 noiembrie, dar nu există nicio informaţie cu privire la disponibilitatea sa la scară largă.

Site-ul Ninebot din Franţa a modificat informaţiile cu privire la disponibilitate la „veţi fi informaţi cu privire la disponibilitate”. Asta înseamnă că va fi sigur disponibil în Europa, deci ar putea ajunge şi în SUA.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!