More

  Vânzările de smartphone-uri Huawei au crescut cu 30%

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În timp ce Samsung şi Apple se luptă să răzbată din punct de vedere al vânzărilor de smartphone-uri, firma chineză Huawei este tot mai înfloritoare.

  Primele două trimestre ale anului 2015 prezic un viitor luminos pentru producătorul de smartphone-uri chinez, Huawei, creşterea vânzărilor fiind de până la 39%.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: Lansare şi caracteristici

  Succesul recent al companiei vine de la o schimbare semnificativă în ceea ce priveşte strategia de vânzare de smartphone-uri. Anul acesta, Huawei a decis să renunţe la modelele lower-end şi să investească în telefoanele de top pentru a se alinia la nivel mondial cu Samsung şi Apple.

  Potrivit rapoartelor BBC, până în prezent, planul a funcţionat în mod miraculos. Vorbim despre o creştere de 70% a transporturilor de produse mid-range şi de top, care au dus la un vârf de 30% a veniturilor globale.

  Citeşte şi: Carcasa smartphone de 3 ori mai tare decât oţelul

  Huawei concurează cu Apple şi Xiaomi pentru cota de piaţă în China, una dintre cele mai mari pieţe de smartphone-uri din lume, şi de asemenea a pilonilor de telefonie mobilă şi a altor infrasctructuri de telecomunicaţii.

  Prin comparaţie, Xiaomi şi Samsung au văzut un declin recent în vânzări, reprezentanţii Xiaomi plângându-se că piaţa de smartphone-uri a ajuns aproape la saturaţie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.