More

  Când lansează Swarovsky şi Diesel curele pentru Samsung Gear S2

  Samsung a lansat recent Samsung Gear S2, noua generaţie de dispozitive inteligente portabile care extinde experienţa smartphone-ului la încheietura mâinii.

  Înainte de lansare, Samsung Gear S2 a fost promovat în social media chiar de unul dintre directorii Samsung, după care ne-am putut bucura chiar de o şedinţă foto în care a fost prezentată varianta Standard a produsului. 

  Aşa cum bine ştim, Samsung Gear S2 a fost lansat în 2 variante: Classic şi Standard. Varianta Classic a surprins plăcut pe toată lumea şi putem spune într-adevăr că Gear S2 este un smartwatch elegant. 

  Gear-S2-se-lansează-în-două-versiuni-Standard-şi-Clasic-620x349

  Gear S2 rulează sistemul propriu de operare Tizen, în comparaţie cu Android Wear. Samsung a corectat în sfârşit o problemă a liniei Gear, smartwatch-ul putând fi folosit şi cu alte device-uri mobile, în afară de cele de la Samsung. Ceasul este compatibil cu aproape toate smartphone-urile Android cu cel puţin 1.5 GB de RAM, care rulează de la Android 4.4 în sus.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 se lansează în ianuarie- Află în ce zi!

  Revenind la eleganţă, ne aducem aminte parteneriatul de anul trecut pe care Samsung l-a încheiat cu Swarovski şi Disel Black Gold pentru crearea unor modele de curele elegante pentru ceasul high-tech Gear S. 
  4

  Cureaua exclusivă Swaroski pentru ceasul de mână era împodobită cu cristale bătute în piele iar Diesel Black Gold a oferit o imagine rock prin diferite forme, culori şi detalii, toate caracteristice atitudinii lor emblematice.

  Pe 2 septembrie 2014, Samsung Electronics Co, Ltd, şi Swarosky, liderul mondial în prelucrarea cristalelor şi bijuteriilor de modă, a anunţat lansarea curelei pentru Samsung Gear S: „Swarosky pentru Samsung”.

  Această colaborare exclusivă reprezintă o uniune distinctivă între măiestria Swarovsky şi expertiza tehnologică a companiei Samsung. 

  3

  Citeşte şi: Google face o nouă achiziţie pentru Street View

  „Unul dintre aspectele cheie ale dispozitivelor portabile este furnizarea de diverse opțiuni pentru consumatori prin care să-și exprime în mod liber propriul gust şi stil,”, a declarat Younghee Lee, vice – preşedinte executiv la Global Marketing, IT & Divizia Mobilă la Samsung. „Colaborarea noastră în curs de desfăşurare cu Swarovski vă permite să fiţi înaintea tendinţelor, dar şi în pas cu cele mai recente modele şi stiluri.”

  Cureaua ceasului Samsung Gear S este împodobită cu cristale Swarovski prelucrate care completează perfect designul elegant, curbat al lui Gear S. Acest lucru se face cu un produs Swarovski, Cristal Fine Mesh care integrează cristale direct în plasă de metal a curelei, făcându-l unul dintre cele mai exclusiviste dintre produsele asortate Swarovski.

  „Samsung și Swarovski împărtășesc un angajament de a aduce produse de înaltă calitate, foarte dorite pe piaţa de consum”, a declarat Christoph Kargruber, vice-preşedinte executiv la Global Marketing, Swarovski Professional. „Împreună vom continua să scriem povestea de succes pe care am început-o cu colecţia „Swarovski pentru Samsung”

  Citeşte şi: YouTube pregăteşte intens lansarea unui nou serviciu

  Pe 9 septembrie, Samsung Electronics Co. Ltd. a anunțat parteneriatul cu Diesel Black Gold pentru a oferi o colaborare unică cu Samsung Gear S. Parteneriatul dintre Samsung și Diesel Black Gold întruchipează unirea dintre tehnologia inovatoare, de proiectare conștientă, cu o ecosferă contemporană şi unică.

  5 6

  Andreas Melbostad, director de creaţie la Diesel Black Gold, a reinterpretat revoluţionarul Samsung Gear S cu o serie de accesorii personalizate, care au debutat pe podiumul brand-ului de primăvară / vară 2015 .

  Prin utilizarea tehnologiei inovatoare a ceasului Samsung Gear S, ca o fundație, echipa de creaţie de la Diesel Black Gold a creat o colecţie de piese unice, în diferite forme, culori și detalii, toate caracterizate prin atitudinea emblematică a etichetei contemporane avansate. 

  8 9

  Citeşte şi: Apple rezolva problema dispaly-urilor de pe MacBook-uri

  „Ne-am angajat în dezvoltarea de colaborări cu branduri care inspiră moda și le permit oamenilor să-și exprime stilul personal”, a declarat Younghee Lee, Vice preşedinte Executiv la Global Marketing, IT & Divizia Mobilă la Samsung. „Parteneriatul nostru cu Diesel Black Gold este foarte important, deoarece prezintă în continuare unirea dintre modă si tehnologie, precum și modul în care dispozitivele portabile continuă să devină mai interconectate în viața de zi cu zi.”

  Încă nu este cunoscut dacă Swarovski sau Diesel vor crea modele de curele şi pentru Samsung Gear S2, dar aşteptăm cu nerăbdare o serie de accesorii care să completeze imaginea dispozitivului portabil de top. Desigur, avem deja o variantă elegantă a Samsung Gear S2, dar nu avem şi una exclusivistă. 

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here