Ce ştim despre Samsung Galaxy A7, care se lansează în 2016

Mădălina Gănescu
- 26.11.2015, 14:10 în Smartphones
0

SHARES

Pe măsură ce timpul trece, aflăm tot mai multe informaţii cu privire la dispozitivele mobile pe care gigantul Samsung are în plan să le lanseze.

Potrivit ultimelor zvonuri lansate în presă şi al unor imagini cu posibilul design al Galaxy A7, se pare că nu vom avea de-a face cu un design tipic Galaxy Alpha, ci mai degrabă cu ceva asemănător designului de la flagship-ul Galaxy S6.

Pentru moment, nu este clar dacă vom avea de-a face cu un design din metal, deşi există zvonuri că smartphone-ul va fi din aluminiu.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 va avea o cameră senzaţională

Aşa cum putem vedea şi în imaginile publicate de androidauthority.com, am putea avea de-a face cu un nou „sendviş de sticlă”.

Aşa cum se arată la specificaţiile oferite de TENAA, dispozitivul mobil va avea un display de 5.5 inch Full HD SAMOLED, procesor Octa-Core 1.7GHz Qualcomm Snapdragon 615, 3GB de RAM, 16 GB memorie internă, o cameră principală de 13MP şi una frontală de 5MP, ca de altfel şi suport microSD.

Smartphone-ul va rula sistemul de operare Android 5.1.1 şi se zvoneşte că va veni cu o baterie de 2600 mAh sau poate chiar mai mare.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 va fi alimentat de un procesor personalizat

Samsung-Galaxy-A7-SM-A7100-TENAA-840x606

Dispozitivul suportă Cat. 4 LTE şi include, de asemenea, NFC. El măsoară 151.5 x 73.95 x 6.95 mm şi cântăreşte 155 de grame.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 se lansează în ianuarie – Află în ce zi!

Pentru moment, lansarea se pare că va avea loc în Asia sau cel puţin în China, dar cel mai probabil atunci când va fi disponibil pe piaţa globală, acesta va avea specificaţii în funcţie de cerinţele utilizatorilor. Mai precis, procesorul poate fi înlocuit cu Exynos SoC în Coreea sau alte teritorii.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!