More

  Samsung Gear VR primeşte cinci noi jocuri şi aplicaţii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am vorbit despre lansarea unui browser special pentru Samsung Gear VRdar Samsung nu a stat degeaba şi lansează alte cinci jocuri şi aplicaţii pentru dispozitivul său de realitate virtuală.

  Între jocurile pregătite şi disponibile pe magazinul virtual se numără Action Bowling, de la Atomic Bullfrog, alături de Ansher Wars 2, de la OZWE. Primul este un simulator de bowling, iar cel de-al doilea este un simulator de luptă cu nave spaţiale.

  Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: O analiză pertinentă a controversatului design

  Un joc extrem de interesant este Deer Hunter, dezvoltat de Glu Mobile, care te pune în pielea unui vânător şi permite vânarea unor animale exotice.

  Aplicaţia Rose, care a fost dezvoltată de fostul director OculusEugene Chung, permite utilizatorului să acceseze un univers cinematografic captivant, prin intermediul unor scurtmetraje.

  Aplicaţia Soundscape, de la Snake Productions, oferă mai mult decât o experienţă muzicală şi permite utilizatorului să adauge, să modifice şi să interacţioneze cu instrumente muzicale, alături de alţi prieteni.

  Era de aşteptat ca Samsung să lanseze tot mai multe aplicaţii pentru a îmbogăţi conţinutul, în acest fel oferind un motiv în plus pentru achiziţionarea unui astfel de dispozitiv. Cu siguranţă, în viitor vom vedea tot mai multe aplicaţii şi jocuri pentru Samsung Gear VR în Oculus Store.

  Citeşte şi: Se filmează la prima peliculă pentru dispozitivele de realitate virtuală

  Este un lucru pozitiv şi pentru acest segment al pieţei dispozitivelor de realitate virtuală, deoarece se stimulează interesul pentru ceea ce mulţi consideră a fi „viitorul în divertisment„.

  Să nu uităm că anul viitor se vor lansa şi alte dispozitive de realitate virtuală, între care Oculus Rift şi HTC Vive.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.