More

  Microsoft a lansat o nouă versiune a Windows 10 Mobile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a lansat versiune 10586.29 a sistemului de operare Windows 10 Mobile.

   Gabe Aul, Corporate Vice President al Microsoft, numeşte noua versiune a sistemului de operare pentru mobil „o actualizare cumulativă” a versiunii anterioare 10586.

  Citeşte şi: Cum funcţionează Windows 10 Mobile de la Microsoft

  Microsoft a anunţat că noile sale dispozitive Lumia 950 şi 950 XL vor beneficia de acest build.

  Între elementele de noutate pe care noul build le aduce ar fi îmbunătăţirea performanţei browserului Edge, care va înlocui în cele din urmă browserul Internet Explorer.

  Mai mult, noua versiune va ajuta utilizatorii să actualizeze dispozitivul mult mai uşor printr-un proces pe care Microsoft îl numeşte „o aplicaţie improvizată pentru retrocompatibilitatea programelor Silverlight a Windows Phone 8.1„. Cu siguranţă, această actualizare a avut la bază o cerere tot mai mare din partea utilizatorilor.

  Actualizarea nu aduce foarte multe funcţionalităţi noi, dar în acelaşi anunţ, compania a oferit mai multe detalii interesante despre intenţia sa de a continua actualizarea Windows 10 Mobile în următoarele săptămâni şi chiar anul viitor:

  În timp ce noul sistemul de operare este livrat pentru dispozitivele mobile noi, iar dispozitivele existente sunt actualizate la Windows 10, toţi utilizatorii vor începe să primească mai multe update-uri prin Windows Update. Aceste actualizări vor remedia anumite probleme pe care le vom primi ca feedback din partea utilizatorilor din programul Windows Insider, cât şi a noilor utilizatori Windows 10„.

  Citeşte şi: Xbox One nu va avea Remote Play pe smartphone cât de curând

  Nu este o noutate, mai ales că actualizările pe care utilizatorii le primesc sunt tot mai dese, dar aşteptările pe viitor sunt pentru diminuarea lor în dimensiune şi interval.

  Pentru cei care folosiesc Windows, sistemul de operare pentru mobil va avea foarte multe actualizări pentru a finisa produsul. Vor fi multe ajustări şi actualizări pe care vor trebui să le instaleze, dar cu siguranţă acest lucru nu le va afecta entuziasmul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.