Samsung S6 Edge şi iPhone 6s tocate cu distrugătorul de documente | NOOBZ.RO

Samsung S6 Edge şi iPhone 6s tocate cu distrugătorul de documente

Mădălina Gănescu
- 16.12.2015, 16:55 în Smartphones
0

SHARES

Băieţii de la EverythingApplePro ne-au obişnuit deja cu teste care mai de care mai nebuneşti în care folosesc dispozitivele iPhone.

Am văzut cât de bune sunt iPhone-urile atunci când le foloseşti pe post de plăcuţe de frână la un Porsche Cayenne, dar şi de câte iPhone-uri ai nevoie pentru a opri un glonţ AK-74, iar astăzi avem ocazia să vedem dacă un distrugător de documente poate toca la propriu un iPhone 6S şi un Samsung S6 Edge.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 va ajunge în magazine din martie 2016

Ambele flagship-uri smartphone sunt foarte rezistente, de vreme ce conţin componente durabile din aluminiu. Deşi ne-am aştepta ca S6 Edge să aibă de suferit destul de tare, din cauza spatelui din sticlă, se pare că avem parte de surpriză senzaţională.

Dacă vă era dor de un nou experiment cu smartphone-urile anului 2015, în video-ul de mai jos puteţi vedea cât sunt de rezistente telefoanele în faţa lamelor unui tocător de documente.

Pare un act copilăresc, dar totuşi acesta ne arată dacă merită cu adevărat să investim sume mari de bani în dispozitivele mobile care au primit cea mai mare apreciere din partea utilizatorilor.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!